Avrasya Bölgesi’nin En Büyük Fuarında Bir Araya Geliyor

Avrasya Bölgesi’nin En Büyük Fuarında Bir Araya Geliyor

Tarihler: 08 Mart 2017 Çarşamba ~ 11 Mart 2017 Cumartesi

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2017 ~ Mar 11, 2017

Bu yıl 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleşecek olan dünyanın ikinci, Avrasya coğrafyasının ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017; 60 binin üzerinde sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturmak için gün sayıyor.

Pencere, cam ve kapı endüstrisinin Avrasya Bölgesi’ndeki bir numaralı ticaret platformu olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017 için geri sayım başladı.

Yeni pazarlara ulaşmak için; Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017

REED TÜYAP tarafından bu yıl 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek fuar, son teknoloji kullanılarak geliştirilen inovasyon harikası ürünlerin ve enerji verimliliği çözümlerinin yer alacağı global bir buluşma noktası olarak göze çarpıyor. Sektör profesyonellerin ajandasında ilk sırada yer alan fuar, 60 binin üzerinde sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor. 26 ülkeden 680’den fazla marka ve marka temsilciliğinin katılımıyla 12 salonda gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, özellikle Rusya, İran ve Afrika ülkelerinden yoğun katılım bekliyor. Türkiye pencere, cam ve kapı endüstrisinin yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir köprü olan fuar, dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelecek olan alım heyetlerine de buluşma noktası olmayı amaçlıyor. Her yıl düzenlenen birbirinden spesifik programlarla da gündem yönetimini üstlenen Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, en son teknolojik yeniliklerin sergileneceği bir platform olarak dünya çapında bir çekim noktası haline gelmiş durumda.

REED TÜYAP tarafından Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) iş birliğiyle gerçekleştirilen Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017; 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde takipçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT