Bahçe Dünyası 2012

Tarihler: 05 Nisan 2012 Perşembe ~ 08 Nisan 2012 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.bahcedunyasiistanbul.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 5, 2012 ~ Nis 8, 2012

İnşaat sektöründeki değişimlerle hızla büyüyen ve gelişen bahçe sektörü, 05- 08 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek “BAHÇE DÜNYASI 2012” 7. İstanbul Bahçe Mobilyaları, Bahçe Mimarisi, Peyzajı, Bahçe Bitkileri ve Aksesuarları Fuarı’nda buluşuyor…

Türkiye’de son yıllarda yapılaşmanın artması, bahçe, teras ve yazlık kültürünün yaygınlaşmasıyla büyüyen bahçe sektörü, değişen tüketim alışkanlıklarıyla birlikte büyük gelişme kaydetti. Bahçe sektörünün temeli olan ve Türkiye’de 20 yıllık bir geçmişe sahip peyzaj sektörü, artan konut talebi ve konut sektöründe meydana gelen değişimlerle farklı proje ve tasarım uygulamaları gerçekleştiriyor. Özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar için iyi tasarlanmış bahçeler, oturulan konutun peyzajı ve kentsel peyzajdaki estetik ve doğallık, konut seçimlerinde etkin rol oynuyor.

Bu değişimlerin yanı sıra inşaat sektöründeki gelişmelere paralel olarak hızlı bir büyüme gösteren bahçe sektörünü bir çatı altında buluşturan Bahçe Dünyası Fuarı 2011 yılında A.B.D, İtalya ve Türkiye’den toplam 80 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleştirilmiş, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Hollanda, İran, K.K.T.C, Katar, Lübnan, Mısır, Moldova, Romanya, Tunus, Türkiye, Türkmenistan, Umman ve Yunanistan olmak üzere 18 ülkeden toplam 19.355 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Bu yıl fuarın kapsamı, Havuzcular Derneği işbirliği ile hazırlanan POOLİST “Havuz, Havuz Sistem, Makine ve Donanımları Özel Bölümü” ve Tente, Branda, Şemsiye ve Membran Üreticileri Derneği işbirliği ile hazırlanan TENTE “Tente, Şemsiye, Gölgeleme, Branda, Membran Ürünleri, Sistem, Makine ve Donanımları Özel Bölümü” ile daha da zenginleşmiştir. BAHÇE DÜNYASI 2012 Teak, Rattan, Bambu, Ahşap, Alüminyum, Plastik, Ferforje, Taş-Mermer Bahçe Mobilyaları; Bahçe Dekorasyon Ekipmanları, Doğal Taşlar, Bahçe Bitkileri Ve Çiçekler, Bahçe Bakım ve Teknik Malzemeleri gibi ürün gruplarının yanı sıra bahçe mimarisi, tasarımı ve peyzaj konusunda dünyaca ünlü markaları ve kuruluşları, ziyaretçileri ile buluşturacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Tüm Fuar ve Stant Uygulamalarınızda yaratıcı çözümler ile size sunuyor ve bunu büyük bir heyecanla yapıyoruz....
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT