Boat Show 2015

Tarihler: 14 Şubat 2015 Cumartesi ~ 22 Şubat 2015 Pazar 11.00-19.00

Yer: CNR Expo

Ücret: 3 Günlük Bilet - 50.00 TL ve Günlük Blet - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2015 ~ Şub 22, 2015

Dünyada karada yapılan ikinci en büyük Boat Show olan “CNR Avrasya Boat Show - 8. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” 14-22 Şubat 2015 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenleniyor.

CNR Avrasya Boat Show'da küçük, orta ve mega sınıfında 400 yat, tekne ve yelkenli sergileniyor. Organizasyonda sergilenen tüm ürünlerin değeri 250 milyon Euro'yu buluyor.

Boat Show, 14-15-21-22 Şubat tarihleri arasında 11.00-20.00, 16-20 Şubat'ta ise 11.00-19.00,  saatleri aralığında ziyaret edilebilir.

Fuar, CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) iş birliğinde yapılıyor. Dev organizasyona Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO), Uluslararası Deniz Endüstrisi Birliği (ICOMIA), Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz Ticaret Odası ve KOSGEB de destek veriyor.

Dünyada bugüne kadar pek az amatör denizcinin başardığı Kuzey Kutbu, Kuzey Geçidi’ni kendi yaptığı tekne ile 19 Eylül 2014’de geride bırakarak burayı geçen “En Yaşlı Denizci” ünvanını alan 67 yaşındaki Erkan Gürsoy, fuar kapsamında deniz severlerle buluşuyor ve deneyimlerini aktarıyor. Kanada’nın Vancouver şehrinden 2 Nisan 2014 tarihinde başladığı yolculuğun sonuna yaklaşan denizci, Çanakkale’den yurda giriş yaptı. Gürsoy’u burada aralarında Türk denizciliğinin efsane ismi Sadun Boro’nun da bulunduğu önemli bir amatör denizci kadrosu karşıladı.

CNR Avrasya Boat Show fuarında Power FM ile işbirliği yapıldı. Power Fm Simülatörü Boat Show fuarı kapsamında 5. salonda birbirinden farklı simülasyonlarla ziyaretçilerle buluşuyor. Yine salon 5'te yarım yelken boyutunda bir yat ve yat direği maketi kuruluyor.

2014 Eylül ayında, Kaptan Mustafa Yurtbulmuş, Martı Marinas Marmaris’ten Balıkçıl isimli yelkenlisiyle 3 sene sürecek bir dünya turuna çıktı ve bu macerası süresince otizmli çocuklara burs fonu için SMS üzerinden bağış toplanıyor. Sosyal sorumluluk bilinci ile çıkılan bu projeye destek vermek amacıyla Tohum Otizm Vakfı ile CNR Holding arasında Avrasya Boat Show kapsamında bir işbirliği sağlandı. Vakfa fuar sürecinde ücretsiz stant imkanı sağlandı ve bu projenin daha geniş kitlelere duyurulması ve daha fazla bağış toplanması için CNR Holding tarafından destek veriliyor.

85 bin metrekare alanda düzenlenen CNR Avrasya Boat Show'a AB ülkeleri, BDT Ülkeleri, BAE, İngiltere gibi ülkelerden önemli alıcılar geliyor. Özellikle Orta Doğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden yoğun ziyaretçi bekleniyor.

1.000'in üzerinde markanın yer aldığı fuarda yeni modellerin Türkiye ve dünya lansmanları yapılacak. Fuardaki markalardan bazıları ise şöyle: Alfabeta, Anadolu Motor, Burla Makina, Concept Marine, Deniz Yatçılık, Depar Motor, Gena Yatçılık, Depar Motor, Gena Yatçılık, İntek Endüstri,  Karina Yatçılık, Mercury, Sirena Marine, Suzuki, Tezmarin, Top Leisure, Trio, Tur Marin ve Marina Deniz Araçları.

CNR Avrasya Boat Show'da mega yat, tekne ve yelkenlilerin yanı sıra tekne aksesuarları ve yapım malzemeleri, marina donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları sergileniyor.

- Boat Show, 14-15-21-22 Şubat tarihleri arasında 11.00-20.00, 16-20 Şubat'ta ise 11.00-19.00,  saatleri aralığında ziyaret edilebilir.
- Bu bilet fuar boyunca herhangi 3 gün için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT