EMITT 2009

Tarihler: 12 Şubat 2009 Perşembe ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E–5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 886 68 86

Web: http://www.emittistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2009 ~ Şub 15, 2009

EMITT 2009 - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

Turizm ve Sağlık Türkiye`de ilk kez bir araya geliyor

Alman-Türk Sağlık Vakfı Başkanı Dr. Yaşar Bilgin yönetiminde ve Almanya`nın Bütünleşmeden Sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Maria Böhmer tarafından desteklenen Birinci Uluslararası Tatil ve Sağlık Zirvesi Konferansı, turizm ve sağlık alanlarının karar vericilerini ve moda belirleyicilerini Türkiye`de ilk kez bir araya getirecek.

Bugünlerde turizmin hiçbir alanı turizm ve sağlık birlikteliği kadar umut verici olamıyor. Avrupa ülkeleri, ABD ve Rusya bu konuda Türkiye`nin imkanlarını önemle değerlendiriyor ve bu ülkeyi her yönden destekliyorlar. Türkiye`deki sağlık kuruluşlarının ve yatırımlarının imajını iyileştirmeyi amaçlayan, Türkiye`yi kalıcı ve uzun vadeli kazanımların potansiyel ülkesi olarak değerlendiren ilk profesyonel girişim EMITT 2009`un resmi ortağı Oti Holding bünyesindeki A Class Seyehat acentasının yeni ürünü olan A Class Health olurken, dünya devi TUI Vital da sponsorluğunu üstlendi. Ayrıca fuar binlerce Avrupalı seyahat acentası ve Avrupa tur operatörleri tarafından desteklenecek. Hüseyin Baraner yönetimindeki sağlık turizmcileri ve Avrupalı tur operatörlerinin bu ilk tarihi buluşmasında, termal turizmin yanında göz, diş, saç dikme ve sağlık sektöründe her türlü turistlere sunulabilinecek son bakım ve tedavi yöntemleri masaya yatırılacak ve müşterek pazarlama imkanları üzerinde çalışmalar yapılacak.
Bu forum, Doğu Akdeniz Havzası`nda çok başarılı bir gelişme çizgisi izleyen Türkiye kaynaklı firmalar için bir buluşma noktası olacak ve stratejik ortaklıklar ile yeni yatırım fırsatları için eşsiz bir zemin yaratılmış olacak. EMITT 2009 Fuarı`nın Türkiye`deki sağlık turizmi için bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Yabancı basına göre, EMITT halen Türkiye`nin etkili iş fırsatları ve sözleşmeler yapılmasına imkan sağlayan en başarılı fuarları arasında sayılıyor. Bu arada bazı yayın organları Savunma Sanayii Fuarı`ndan sonra en başarılı ikinci fuar olarak EMITT`i gösteriyor.

EMITT 2008 50.000`den fazla sayıda karar verici, uzman, işadamı ve turizm yöneticisi konumundaki insanı bir araya getirdi. Bunların tamamının ortak görüşü şuydu: Zaman, sağlık ve turizm için olgunlaşmıştır.

EMITT 2009 sağlık, spor ve vücut ürünleri tedarikçisi olan firmalarla Türkiye`ye her yıl 25 milyon civarında ziyaretçi getiren tur operatörlerini buluşturacak. Bu, Türkiye`nin sağlık ürünlerinin Avrupa`nın tur operatörlerinin çantasına girmesine yardımcı olacak. Aslında bu, seçim yapmak için en uygun zaman olacaktır çünkü Avrupa ülkelerindeki demografik değişiklikler hükümetleri Avrupa düzeyinde Sağlık ve Yaşam Tarzı politikalarını desteklemeye zorluyor.

Sağlık Turizmi ile Kaynaşma ve "Gezginler Sağlıkla Buluşuyor" gibi sloganların artık bütün büyük yayın organlarında görüldüğü zamanımızda, uluslararası gözlemciler ve hükümetler gözlerini EMITT 2009`a doğru çeviriyor. Özellikle sağlık turizmini zaman ve para kaybı olarak gören Avrupa hükümetleri EMITT 2009`da yerel tur operatörleri ile bu kaybı ortadan kaldıracak projeler konusunda görüşme imkanını bulacaklar. Özellikle Türkiye ve Avrupa ülkeleri arasında sağlık konusunda uluslararası anlaşmalar bulunması nedeniyle Türkiye`deki sağlık kuruluşlarının yatırımcı ve yöneticilerinin 12-15 Şubat 2009 tarihlerinde İstanbul`da EMITT 2009 Fuarı`nın sunduğu bu eşsiz imkanı kaçırmamaları gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT