Evlilik Dünyası 2010

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 07 Şubat 2010 Pazar

Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu Şişli İstanbul

Web: http://www.evlilikfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 7, 2010
EVLİLİK DÜNYASI 2010 5 - 7 ŞUBAT’TA LÜTFİ KIRDAR KONGRE VE SERGİ SARAYINDA!
A’dan Z’ye evlilik hazırlıklarının 8 yıldır tek adresi “EVLİLİK FUARI”, 5 - 7 Şubat 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Evlilik sektöründen yaklaşık 100 firma şimdiden fuardaki yerlerini aldılar. Evlenecekler bu büyük buluşmayı kaçırmasın!

Her yıl 33.000’e yakın evlenecek çifte rehberlik eden fuarda açılış defilesini sürpriz bir ismin yapması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl AKAY Gelinliğin Tülin Şahin’in baş mankenliğinde gerçekleştirdiği defile çok konuşulmuştu. Cemiyet hayatından da ünlü simaların ziyaret ettiği fuar yine birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Evlilik hazırlıkları içindeki çiftler farklı adresler dolaşıp ihtiyaç listelerini temin etmek yerine tek bir adres olan “Evlilik Dünyası” fuarıyla hayatlarını kolaylaştırıyorlar. Bugüne kadar gerçekleştirilen görkemli fuar atmosferi ve tanıtım çalışmalarıyla Türkiye’nin en başarılı butik fuarlarından olan Evlilik Dünyası, bir kez daha gelinlik modası ve düğün sofraları trendlerinin çıkış noktası olacak.

Online davetiye için: www.evlilikfuari.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT