Forum İstanbul Fashion Weekend

Tarihler: 18 Kasım 2011 Cuma ~ 20 Kasım 2011 Pazar

Yer: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 443 13 50

Web: http://www.forumistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2011 ~ Kas 20, 2011

Forum İstanbul Fashion Weekend’de Batman ve Superman ile modaseverler kendini super kahraman gibi hissedecek!

18-20 Kasım’da moda ve perakende dünyasında Forum İstanbul Fashion Weekend rüzgarı esecek. Batman, Superman gibi süper kahramanlarla, Tweety, Bugs Bunny, gibi çizgi karakterlerin yanısıra “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin Caroline’i Wilma Elles’in de podyumda olacağı Forum İstanbul Fashion Weekend, moda etkinliklerine farklı bir boyut katmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk kez Superman ve Batman gibi karakterlerin ev sahipliği yapacakları bir partiyle açılışı yapılacak olan Forum İstanbul Fashion Weekend, 2 gün boyunca renkli defilelere, eğlenceli şovlara, özel sergilere ve daha bir çok sürprize sahne olacak.

Çizgi Karakterler Podyumda
Etkinliğin en önemli parçası olan defileler kısmında 19 Kasım Cumartesi günü Forum İstanbul’da yer alan çocuk markalarının 2011-2012 sonbahar/kış koleksiyonları sergilenecek. Bugs Bunny, Tweety, Tazmanya Canavarı gibi çizgi karakterler de kendileri için hazırlanmış olan özel koleksiyonlar sergilenirken podyumda olacaklar.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” nin Caroline’i Podyumda
20 Kasım Pazar günü ise Forum İstanbul’daki genç giyim markalanın defileleri düzenlenecek. “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin Caroline’i Wilma Elles’in de podyumda olacağı defilenin yanısıra, çeşitli markaların süper kahramanlar için hazırlamış oldukları özel koleksiyonlar aynı podyumda olacak.

Podyumların Yetenek Avcısı Jerry Stolwijk ile Styling
Türkiye’de ve yurtdışında birçok yeni yüzü keşfetmiş ve verdiği styling danışmanlığıyla onları ünlü birer model yapmış, Meg Ryan’dan Tarkan’a birbirinden ünlü isimlerle çalışmış olan fotoğrafçı, saç tasarımcısı ve makyaj sanatçısı Jerry Stolwijk de styling ipuçları, saç & makyaj şovları ve canlı fotoğraf stüdyosu ile saat 14:00-19:00 saatleri arasında Forum İstanbul Fashion Weekend’de olacak.

Blogger’lardan Süper Kahraman Yorumu
Türkiye’nin en çok takip edilen moda blogger’ları Koray Caner, Styleboom, Cindrella, Fashion 4 u, Zet Fashion ve Niceboys ile yapılan özel çalışmada her blogger mağazalardan seçecekleri ürünlerle birer Süper Kahraman (Superman, Batman, Flash, Cat Woman, Wonder Woman, Super Girl) yorumu oluşturacaklar. Yarattıkları kombinler Forum İstanbul Fashion Weekend boyunca sergilenecek.

Renkli Etkinlikler
Moda dolu bu haftasonu birçok yan etkinlikle de renklenecek. Cosmopolitan kapak çekimleri, Loft Tshirt Tasarım Atölyesi, Çizgi Roman Kapakları sergisi, canlı DJ performansı, çocuklar için tasarım atölyesi, Harumika etkinliğinin yanısıra modaseverler Facebook’taki yarışmalara katılabilecek, Twitter’da yorum yaparak ve Foursquare’de check-in yaparak hediyeler de kazanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT