FOTEG İstanbul 2012

Tarihler: 01 Mart 2012 Perşembe ~ 04 Mart 2012 Pazar

Yer: CNR EXPO Fuar Merkezi

Adres: CNR EXPO Fuar Merkezi 34830 Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.fotegistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2012 ~ Mar 4, 2012

1-4 Mart 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’inde (CNR Expo) 1 ve 2 numaralı salonlarda düzenlenecek 10. FOTEG İSTANBUL 2012 – Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı’na katılımcı kayıtları devam ediyor. Şimdiden çok sayıda firmanın katılımı kesinleşmiş durumda. Siz de geç kalmadan FOTEG İSTANBUL’da yerinizi almak için bizi arayın.

Katılımcı sayımız giderek artıyor
FOTEG İSTANBUL, her geçen yıl daha fazla katılımcıya ve ziyaretçiye kapılarını açıyor. 2011 yılında fuarımızın yabancı katılımcı sayısı oldukça yükseldi. Fuarımızda makine ekipmanları, teknoloji, ürün ve hizmetlerini sergileyen 641 katılımcı firmanın 449’u farklı ülkelerden geldi. Sektörden 11.836 profesyonel kişi fuarı ziyaret etti; ziyaretçilerimizin 839’u yurtdışından gelen misafirlerimizdi.

HKF Fuarcılık AŞ organizasyonuylagerçekleştirilen FOTEG İSTANBUL bu yıl 10. kez gıda işleme teknolojileri sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor.

21 bin metrekarede gıda işleme sektörüne dair her şey var
10. FOTEG İSTANBUL 2012 –İstanbul Fuar Merkezi’inde (CNR Expo) toplam 21 bin metrekare fuar alanıyla hizmet veriyor.

Gıda ambalajlama, gıda katkı maddeleri, unlu mamül teknolojileri, gıda güvenliği ve hijyen alanlarında ürün ve hizmetler sunan yerli ve yabancı firmalara kendilerini tanıtma, yeni iş bağlantıları kurma ve yeni pazarlar yaratma anlamında hizmet veren FOTEG İstanbul, 2002 yılından beri gıda sektörüne katkıda bulunuyor.

FOTEG İSTANBUL, fuarcılıkta uluslararası düzeyde en yüksek kalitenin simgesi olan Dünya Fuar Endüstrisi Birliği UFI Onaylı Fuar (UFI Approved Event) sertifikasına sahip bir uluslararası ihtisas fuarı olup, Türkiye’de bu prestijli sertifikaya sahip ilk ve tek fuardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT