ITM 2012

Tarihler: 21 Nisan 2012 Cumartesi ~ 24 Nisan 2012 Salı

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.texpoeurasia.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2012 ~ Nis 24, 2012

Dünya tekstil teknoloji üreticilerini 2012 yılında İstanbul’da buluşturacak olan ITM Texpo Eurasia 2012 Fuarı, 21-24 Nisan 2012 tarihlerinde Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

2012 yılında 4. sü düzenlenecek olan ITM Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı, her sene düzenlenen Texpo Eurasia Uluslararası Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayi ve Kimyasalları Fuarı ile birleşerek ITM Texpo Eurasia 2012 adını aldı. İki fuarın beraberliğinden oluşacak sinerji, Türk tekstil sektörünün son dönemde yakaladığı ivmeyi daha da artıracak.

Dünyanın önde gelen tekstil yatırım ülkelerinden birisi olan Türkiye; sahip olduğu potansiyeli, tecrübesi, bilgi birikimi, nitelikli insan gücü, üretim kapasitesi, kalitesi, ar-ge ve ür-ge konularındaki gelişimi vb. özellikleri ile uluslararası arenada ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 2010 ve 2011 yılı ilk yarısında gerçekleşen uluslararası ticaret verilerinde, 2008-2009 yıllarında tüm dünyayı sarsan ve tekstil sektöründe de etkisini gösteren krizin sonlandığı, Türkiye’de tekstil yatırımlarının artarak devam ettiği görülüyor. Özellikle tekstil sektörü bu ivmeyle yola devam ederse, 2011 yılı sonuna kadar eski hareketli günlerine yeniden kavuşacak gibi görünüyor.

Bu gelişmeler doğrultusunda ITM Texpo Eurasia 2012 Fuarı’nda, Türk tekstilcilerinin yeni makine siparişleri vermeleri bekleniyor ve çevre ülkelerin de makine yatırımları için bu fuarı ziyaret edeceği tahmin ediliyor. TEKNİK Fuarcılık -TÜYAP işbirliği ve TEMSAD desteği ile gerçekleştirilecek olan ITM Texpo Eurasia 2012 Fuarı; HIGHTEX 2012 İstanbul Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarı ve İstanbul İplik Fuarı ile eşzamanlı olarak yapılıyor.

Sergilenecek teknolojiler
ITM 2012 Fuarı’nda: Pamuk ve Elyaf Hazırlama, İplik Hazırlama, İplik Büküm, Dokuma Hazırlık ve Dokuma, Düz ve Yuvarlak Örgü, Kapitone, Çorap, Brode, Boya- Baskı- Terbiye Makineleri; Tekstil Kimyasalları, Laboratuvar Cihazları ve Kalite Kontrol Sistemleri; CAD- CAM- CIM Uygulama ve Otomasyon Sistemleri; Makine Yedek Parça ve Aksesuarları yer alacak. Teknik tekstiller ve nonwoven ile ilgili teknoloji, hammadde, kimyasal ile yarı mamul ve nihai ürün firmaları, aynı alanda yapılacak olan HIGHTEX 2012 Fuarı’nda yer alacaklar.

Katılımcılar ve ziyaretçiler
Daha önceden düzenlenen ITM fuarlarına; A.B.D., Almanya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Fransa, Hollanda, Hindistan, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kore, Lüksemburg, Mısır, Pakistan, Singapur, Türkiye, Yunanistan ve Tayvan’dan gelen firmalar katıldı. Dünyanın önde gelen tekstil yayınlarının da yakından izlediği ITM fuarlarında, katılımcılar son model makinelerini çalışır durumda sergilediler. Gelecek fuarda da bu ülkelerden yoğun katılım bekleniyor.

Özellikle Orta Doğu ve Balkan ülkelerinden yoğun ziyaretçisi olan ITM fuarlarına: İsviçre, Almanya, İran, İtalya, Suriye, Fransa, Pakistan, Rusya, Japonya, Hindistan, İspanya, Tayvan, Kore, Mısır, ABD, Çin, Bulgaristan, Lübnan, Gürcistan, Kuveyt, Belçika, Özbekistan, Suudi Arabistan, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Polonya, Ürdün, Cezayir, Macaristan, Yugoslavya’nın da aralarında bulunduğu birçok ülkeden, binlerce ziyaretçi geldi. Gelecek fuarda, başta Orta Doğu ilkeleri ağırlıklı olmak üzere; Balkan ve Afrika ülkelerinden ve Türkiye’den 50.000’den fazla ziyaretçi geleceği tahmin ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT