Logist Euriasa 2011

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.logist.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 27, 2011

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından İSDER İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği işbirliğiyle hazırlanan LOGIST EURASIA 2011 5.Lojistik Endüstrisi, Taşımacılık, Yükleme, Boşaltma, İstifleme, Depolama Araç, Donanım, Sistem ve Teknolojileri Fuarı, 24-27 Kasım 2011’de yeni sergi salonlarıyla birlikte ülkemizin en büyük ve modern fuar alanı olma özelliğini pekiştiren Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da hazırlanacaktır.

Doğuyu batıyla buluşturan önemli bir köprü üzerinde bulunan ülkemiz, lojistik ve taşımacılık sektörleri açısından benzersiz bir konuma sahiptir. Avrasya coğrafyasında gerçekleşen ticaret ve metanın transferi konusunda büyük bir etkinliğe sahip Türk lojistik sektörü, beklentisi olan yeni pazarlara bölgesinin en önemli ticaret platformu olan LOGIST EURASIA 2011 Fuarı ile ulaşacak.

LOGIST EURASIA 2011 Fuarı hazırlıkları çerçevesinde konunun doğrudan uzmanı olan tüm dernek ve birliklerle kurumsal işbirliği görüşmeleri sürdürülmektedir. Ülkemiz lojistik, taşımacılık, limancılık, yükleme, boşaltma, istifleme ve depolama sektörlerinin saygın kurumlarının katılımcı olarak yer alacağı fuar çerçevesinde yurtiçinde ve yurtdışında pazarlama ve tanıtım faaliyetleri aralıksız olarak devam etmektedir.

Lojistik sektörünün Avrasya’daki en önemli pazarlama etkinliği olan ve geniş katılımcı profiliyle nitelikli ziyaretçileri buluşturacak LOGIST EURASIA 2011 Fuarı, 24-27 Kasım 2011 tarihlerinde bölgesinin en büyük sektör fuarı olma özelliğini elinde bulunduran COMVEX İSTANBUL 2011 3.Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT