Milyoner Fuarı 2011

Tarihler: 04 Mart 2011 Cuma ~ 07 Mart 2011 Pazartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 465 7474

Web: http://www.millionairefair.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2011 ~ Mar 7, 2011

Milyoner Fuarı, yanlızca dünya ölçeğinde bilinirliği olan lüks markaların,lüks yaşam hizmetlerinin Seçkin hedef tüketiciye sunulduğu bir zirvedir.

2002 yılında başlayan Milyoner Fuarı son yıllarda dünyanın önde gelen “Lüks Yaşam Etkinliği” olmuştur. Dünyanın en lüks Fuarı Millionaire Fair Istanbul, CNR Ekspo Fuarcılık ve GIJRATH Media Group işbirliğiyle Amsterdam, Moskova, Şanghay, Kortrijk`ten sonra 2008`de ilk defa Münih ve İstanbul`da da ziyaretçilerin beyenisine sunuldu.

Uluslararası lüks endüstrisinin krem tabakaya ve gerçekten özel bir hedef gruba muhteşem ürünlerini sergilemek için biraraya geldiği çok özel bir etkinlik olarak adlandırılan Milyoner Fuarı,1000`i yabancı 9 bin ziyaretçi ağırladı.

Heyecan,sihir,yaratıcılık ve benzersiz bir cazibe olarak belirtilen bu etkinlikte, 4 gün boyunca Haute Couture ve moda markalarından, milyar dolarlık emlak projelerine, saat ve mücevherlerden, ünlü otel zincirlerine kadar dünya genelinde 220 milyar dolar büyüklüğe erişen lüks tüketim ürünleri pazarının seçkin markaları sergilendi.

Geçen sene 20 bin m2 alanda gerçekleştirilen Milyoner Fuarı`na, 222 marka en lüks ürünleriyle katıldı.

Bu sene Türkiye`den ve yurtdışından 15.000 ziyaretçinin bu olağanüstü etkinliği ziyaret etmesi bekleniyor. Lüks segmentinin zirvesini oluşturan marka ve şirketlerin katılacağı bu fuar, lüks ve lüks yaşam tarzı için dünyaca kabul gören bir kılavuz olacak.

Fuar katılımcıları, Milyoner Fuarı`nı yeni modeller, ilk kez görücüye çıkan ürünler ve yeniliklerin sunumu için çok üst düzey bir platform olarak değerlendiriyor. Milyoner Fuarı ününü ve başarısını yalnızca konuklarına özel eğlenceler sunmasına değil, aynı zamanda büyük markaların ve tasarımcıların moda şovlarına ve kaliteli restaurantlarına borçlu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT