Neomarin İndirimli Ayakkabı Fuarı

Tarihler: 16 Şubat 2011 Çarşamba ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi

Yer: Neomarin Alışveriş Merkezi

Adres: Kaynarca Mah. E-5 Yolu Üzeri Tersane Kavşağı No: 9 Pendik İstanbul Pendik İstanbul

Telefon: 0216 670 12 00

Web: http://www.neomarin.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2011 ~ Şub 19, 2011

Ayakkabı Almanın Tam Zamanı!

Neomarin AVM’de çok özel fiyatlarla İndirimli Ayakkabı Fuarı 16-19 Şubat tarihleri arasında.

Buluşma noktası ve ailelerin yaşam-eğlence merkezi haline gelen Pendik Neomarin Alışveriş Merkezi’nde 16 Şubat Çarşamba günü Ayakkabı Fuarı açılacak. Sektörün lider firmalarının bir araya geleceği “Neomarin İndirimli Ayakkabı Fuarı” 16 - 19 Şubat tarihleri arasında sadece 4 gün açık olacak.

Her yaşa ve her zevke uygun kaliteli ve cazip modeller “Neomarin İndirimli Ayakkabı Fuarı”nda ziyaretçileri bekliyor. Kaliteyi ve ucuzluğu bir arada görmek isteyenler için özel promosyonlar, ürün tanıtımları ve kampanyaların yer alacağı “Neomarin İndirimli Ayakkabı Fuarı” nda kadın, erkek, genç, yaşlı, çocuk herkesin ilgisini çekecek zengin ürün çeşidi çok özel indirimli fiyatlarla sunulacak.

Neomarin AVM’de ayakkabı mağazası bulunan BEK, Celal Gültekin, Deichmann, Flo, Greyder, Intersport, Ortopedia, Polaris, Ziya, 100altı’ nın kaliteli ve zengin ürün çeşitleri en cazip fiyatlarla ziyaretçilerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT