Otomotiv 2011

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.cnrotomotiv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 27, 2011

Dünya pazarlarındaki değişim sürecini takip edip, sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen üreticiler rekabetçi ürünleriyle CNR Expo`da Otomotiv Fuarı`nda 17. kez bir araya gelecekler.

Sektördeki istikrarlı duruşunu sürdüren 17.Uluslararası, Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) desteğinde düzenlenecek.

Teknolojinin en hızlı geliştiği sanayi kollarından olan otomotiv yan sanayisi CNR Expo`daki 17. randevusuna hazırlanıyor...

Yer aldığı coğrafyada ileri düzeyde otomotiv sanayisini kuran tek ülke olan Türkiye, büyüme ve gelişme trendini koruyan otomotiv yan sanayisiyle yeni pazarlarda rekabet yaratmayı sürdürüyor. Otomotiv Fuarı, otomotiv yedek parça toptancıları, distribütörler ve servis zincirlerini alıcılarla buluşturmayı hedeflerken; ana sanayiciler, ile yan sanayiciler arasında ticari diyalogların geliştirilmesi ve iş hacminin artırılmasına olanak sağlayan kurgusuyla katılımcı ve ziyaretçilerine stratejik avantajlar sunuyor.

Yakın Coğrafya`da istikrar, yeni pazarlara açılım
Otomotiv Fuarı bu yıl geleneksel ziyaretçi kitlesine; Güney Afrika, Kuzey Afrika, Körfez Ülkeleri, Güney Amerika ve BDT Ülkelerini de ekliyor.

Rekabet güzeldir...
Almanya, Hollanda, Fransa, İngiltere, İtalya, Malezya, Çin, Kore,Tayland, İran, Pakistan ve Hindistan`ın da aralarında bulunduğu sektörde önem arzeden ülkelerden firmalar, fuara katılım için ilgi gösteriyor.

Fuara katıl işgücünü arttır..
Üretimdeki en önemli girdi olan yetişmiş insan gücünü elde tutabilmek için üretimde sürdürülebilirlik şart. Otomotiv 2011 Fuarı sürdürülebilir bir üretim için fırsatlar sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT