Plast Eurasia İstanbul 2010

Tarihler: 02 Aralık 2010 Perşembe ~ 05 Aralık 2010 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2010 ~ Ara 5, 2010

Bu sene 20. yılını kutlayacak olan PLAST EURASIA İSTANBUL FUARI, PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı) işbirliği ile 2–5 Aralık 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul’da plastik sektörünü bir araya toplayacaktır.

Fuarın 19 yıl önce ilk kez düzenlendiğinde sadece 500 metrekare bir alanı kapsadığını hatırlayarak, Plast Eurasia’nın 2009 yılında 20.000 metrekare net satış alanına ulaşması hem fuarcılığın hem de plastik sektörünün gücünü göstermektedir.

Balkanlar, Ortadoğu ve Doğu Avrupa bölgelerinde lider konumda olan ülkemiz plastik sektörünün dinamizminin, üretim kapasitesi ve teknolojisinin topluca sergilendiği Avrasya’nın bu en önemli sektörel buluşması 20 yılını coşku ile kutlamanın gururunu yaşıyor.

Plastik sektörünün gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan, teknoloji, makine ve malzeme yatırımına da yön veren PLAST EURASIA İSTANBUL 2009 FUARI 43 ülkeden (Almanya, Amerika, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Endonezya, Filipinler, Fransa, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Kolombiya, Kore, Kuveyt, Malezya, Meksika, Mısır, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Singapur, Slovenya, Tayvan, Tataristan Cumhuriyeti, Tayland, Türkiye, Yunanistan) toplam 888 firma ve firma yetkilisini bir araya getirirken; Çin, Tayvan, İran milli katılımlarına da ev sahipliği yaptı.

Avrasya’nın en büyük plastik fuarı olan PLAST EURASIA İSTANBUL 2009 FUARI, 43 ülkeden gelen toplam 888 katılımcı firmayı 74 ülkeden gelen 28.442 nitelikli ziyaretçi ile buluşturdu.

PLAST EURASIA İSTANBUL FUARI, 2009 yıllında da sektörün nabzını tutarak, yerli ve yabancı sektör profesyonelleri tarafından ilgiyle takip edildi. Türk plastik sektörünün hedef pazarları olan Balkanlar, Ortadoğu, Doğu Avrupa bölgesine yönelik yapılan tanıtım çalışmaları sonucunda Almanya, Bulgaristan, İran, İsrail, İtalya, Libya, Makedonya, Rusya, Romanya, Suriye, Yunanistan, Azerbaycan, Mısır, Sırbistan, Ukrayna başta olmak üzere 74 ülkeden 3.641 yabancı profesyonelin ziyaret ettiği fuar toplamda 28.442 sektör ilgilisi tarafından ziyaret edildi.

Sektöre yeni yatırımlar için uygun teknoloji, makine ve malzemeyi topluca tanıma, kıyaslama ve seçme olanağı sunan Türkiye’nin ve Avrasya bölgesinin en önemli ve en kapsamlı sektörel etkinliği olan İstanbul Plastik Endüstrisi fuarında Avrupa, Uzak Doğu ve Türkiye’deki plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan ve ara sanayi, ısı ve kontrol cihazları, kalıp ve hidrolik-pnömatik ekipmanları konularındaki en son teknoloji ve yenilikler sergilendi.

Bu sene 20. yılını kutlayacak olan PLAST EURASIA İSTANBUL FUARI 2-5 Aralık 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul’da gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT