Time

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 291 83 10

Web: http://www.ite-turkey.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 27, 2011

EUF – E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. ve ITF İstanbul Fuarcılık tarafından MİB – Makine İmalatçıları Birliği işbirliğiyle organize edilecek TIME 2011 -Uluslararası Üretim Teknolojileri Fuarı 24-27 Kasım 2011 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da 6. kez düzenlenecektir.

T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in de bu yıl destek verdiği TIME fuarı, “Üreten Türkiye’nin Teknoloji Fuarı” sloganıyla, sanayi üretiminde rekorlara koşan ülkemiz endüstrisini bölge pazarlarıyla buluşturma hedefiyle yola çıkmıştır.

İki yıllık periyotlarda 2001 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleşen TIME, verimlilik açısından düzenlendiği her yıl katılımcılar tarafından başarılı bulunmuş ve hedef kitleye ulaşılması konusunda da övgüye değer görülmüştür. Aralarında Ajan Elektronik, Akyapak Makina, Aymaksan, Baykal Makina, Beka-mak, Dirinler, Durmazlar, Ermaksan, Mumak Makine, Ostim Organize, Spinner, Şahinler Metal, Uzay Makina gibi sektörün lider firmalarına ev sahipliği yapan TIME, katılımcılarını son on yılda on binlerce profesyonel ziyaretçiyle buluşturmuştur.

Başarıyla gerçekleştirdiğimiz TATEF 2010 fuarımızın ardından 24-27 Kasım 2011 tarihlerinde “Üreten Türkiye’nin Teknoloji Fuarı” sloganıyla düzenlenecek TIME 2011’indebaşarıyla sonuçlanacağına inanıyoruz.

Makine, otomasyon, elektronik, hidrolik-pnömatik gibi başlıklar altında fuarda yer alacak katılımcılarımızı, TATEF 2010 fuarımızda olduğu gibi yerli ve yabancı imalat endüstrisinin profesyonelleriyle buluşturmayı ve bölgenin önemli sanayi fuarlarından biri olmayı hedefliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT