+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali 29-30 Temmuz

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali 29-30 Temmuz

Etkinlik Etkinlik Haberleri +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali 29-30 Temmuz

Geçtiğimiz yıl 20 bine yakın müzikseveri ağırlayan festival, bu sene de iki günlük bir müzik maratonuyla yeşilliklerle çevrili Parkorman’da olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 16, 2023

Salon İKSV’nin sınırlarına sığmayıp, iyi müziği Beyoğlu’ndaki evinden doğanın içine taşıdığı etkinliği +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nin ikincisi 29-30 Temmuz’da Parkorman’da düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl 20 bine yakın müzikseveri ağırlayan festival, bu sene de iki günlük bir müzik maratonuyla yeşilliklerle çevrili Parkorman’da olacak.

Dünyaca ünlü grup ve isimlerin yanı sıra Türkiye’den en sevilen sanatçıların yer aldığı festivalin programı bu sene de dopdolu. Festivalin ilk gününde sahnede ‘elektronik bir aydınlanış’ deneyimi sunan Satori, soul-funk’ın imparatoriçesi L’Impératrice, elektro-pop’a yeni bir soluk getiren Agar Agar, deneysel pop üslubuyla Sylvie Kreusch ile küresel müzik sahnesinde adını duyuran Emir Taha; ikinci gününde klasik ile elektronik müziği harmanlayan Jon Hopkins, samimi sahne enerjileriyle Büyük Ev Ablukada, romantik masalları ve şehvetli sesiyle Warhaus, meşhur “çöl noir” tınısıyla Still Corners ve karanlık R&B tarzıyla Tsar B’yi ağırlayacak.

Afiş tasarımı TBWA tarafından hazırlanan +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, çok yakında eklenecek sürpriz isimlerle bu yazın en renkli festivali olmaya aday. Festivalle ilgili gelişmeleri Salon İKSV’nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT