1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nin Biletleri Biletix’te Satışa Çıktı

1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nin Biletleri Biletix’te Satışa Çıktı

Etkinlik Etkinlik Haberleri 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nin Biletleri Biletix’te Satışa Çıktı

Festivalin konukları arasında yer alan şair ve yazar Sunay Akın, çay kültürü üzerine keyifli bir sohbet yapacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 3, 2017

İSTANBUL’DA NİSAN AYI “ÇAY AYI” OLACAK!
29-30 Nisan 2017, Haydarpaşa Garı

Çay severleri yepyeni lezzetler keşfedecekleri keyifli bir yolculuğa çıkaracak olan 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nin biletleri Biletix üzerinden satışa çıktı. Tarihi Haydarpaşa Garı’nda 29-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak festivalde, farklı ülkelerden pek çok çay üreticisi İstanbullularla buluşacak. Çay tiryakileri dünya çaylarını, farklı demleme tekniklerini ve seramonileri deneyimleme fırsatı bulacak. Festivalin konukları arasında yer alan Sunay Akın, çay kültürü üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

İstanbullular bahar günlerinin keyfini Haydarpaşa Garı’nın tarihi atmosferinde yapılacak olan 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nde çıkaracak. Çay tiryakilerinin dünyadan farklı çayları tadabilme deneyimi yaşayacağı 1. Uluslararası İstanbul Çay Festivali’nin biletleri Biletix üzerinden satışa çıktı. Festivalin günlük katılım bileti 15.00 TL, iki günlük kombine bileti ise 25.00 TL olarak satılıyor. Çay severler Biletix gişelerinden ve www.biletix.com üzerinden biletlerini alabilirler.

Sunay Akın’la çay kültürü sohbeti
Marmara Babil’in organizasyonuyla 29 – 30 Nisan tarihlerinde yapılacak festivalde, dünyanın dört bir yanından çay üreticileri yer alacak. Ayrıca uygulamalı workshop’lar, yarışmalar, konserler, DJ performanslar ve eğlence aktiviteleri düzenlenecek. Festivalin konukları arasında yer alan şair ve yazar Sunay Akın, çay kültürü üzerine keyifli bir sohbet yapacak.

“Demli sohbetler” başladı
Bu yıl ilk kez yapılacak olan Uluslararası İstanbul Çay Festivali keyifli buluşmalarla kutlanıyor. 30 Mart'ta Beşiktaş’taki Shangri La Bosphorus'ta yapılan buluşmaya sosyal medyada çok sayıda takipçisi fenomen blogger’lar katıldı. Etkinlikte çeşitli çaylar özel tadım menüleriyle sunuldu. “Demli sohbetler” başlığı altında yapılan blogger buluşmaları festival başlayıncaya kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT