!f İstanbul’da ön satışlar bugün başladı!

!f İstanbul’da ön satışlar bugün başladı!

Etkinlik Etkinlik Haberleri !f İstanbul’da ön satışlar bugün başladı!

“Birdman”den “Big Eyes”a, “Look of Silence”tan “Rosewater”a, yılın en beklenen filmlerine ev sahipliği yapacak !f İstanbul’da ön satışlar bugün başlıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 30, 2015

“Birdman”den “Big Eyes”a, “Look of Silence”tan “Rosewater”a, yılın en beklenen filmlerine ev sahipliği yapacak !f İstanbul’da ön satışlar bugün başlıyor! 3 gün sürecek ön satışlarda bütün film ve partilere % 10 indirim uygulanırken, İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel paketler ve avantajlar sunulacak.

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde gerçekleşecek ve 42 ülkeden 115 filmin gösterileceği 14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12 Şubat’ta başlıyor. Bir kez daha bağımsız sinemanın en iyilerini, yılın çok konuşulan ve bol ödüllü filmlerini sinemaseverlerle buluşturacak olan !f İstanbul, !f music partileriyle İstanbul’un eğlence hayatına alternatif olacak.

%10 indirimli ön satışlar biletix’te!

Yılın iddialı filmlerinin Türkiye galalarına ve yurtdışından tanınan yönetmenlere ev sahipliği yapacak olan !f İstanbul’da ön satışlar 30 Ocak Cuma günü biletix’te başlayacak. % 10 indirim fırsatının sunulacağı ön satış, 1 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek. Ön satışı kaçıranlar ise 2 Şubat'tan itibaren biletix perakende satış noktalarından, biletix.com'dan ve biletix çağrı merkezinden, 7 Şubat'tan itibaren de festival gişelerinden biletlerini satın alabilecek.

!f music partilerine de indirim var!

Parti tutkunları da, 13 Şubat’ta Kloster’da yapılacak !f İstanbul Açılış Partisi ve 21 Şubat’ta Babylon ve Babylon Lounge’ta gerçekleşecek Gökkuşağı Partisi’nin biletlerini %10 indirim fırsatıyla alabilecekler.

İş Bankası Maximum Kartlılara özel avantajlar

Festivalde İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel olarak hazırlanan “Maximum Film” ve “Maximum Müzik” paketleri ile biletlerde %50 indirim ayrıcalığı sağlanacak. İş Bankası Maximum Kart sahipleri, “Maximum Film” paketiyle en az 4, en fazla 20 adet festival sinema biletini, “Maximum Müzik” paketiyle ise en az 2, en fazla 6 adet parti biletini %50 indirimle satın alabilecekler. Paket almayı tercih etmeyen İş Bankası Maximum Kart sahipleri için de film ve parti biletlerinde ön satışta %20 indirim ayrıcalığı sunulacak.

Festivalde hafta içi 19:00 seansı öncesinde gündüz gösterimleri ve “Ev” bölümü filmleri 8 TL; hafta içi 19:00 seansı ile hafta sonu 19:00 seansı da dahil tüm gün tam 17 TL, öğrenci 14 TL; 21:30 – 22:00 seansları ise 19 TL fiyatlarla satışa sunulacak.

14. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 12-22 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Budak; 26 Şubat-1 Mart tarihlerinde de Ankara Cinemaximum Armada ve İzmir’de ise Cinemaximum Konak Pier sinemalarında gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT