Hüzünlü Bir Sevda Şarkısına Yolculuk

Hüzünlü Bir Sevda Şarkısına Yolculuk

Etkinlik Etkinlik Haberleri Hüzünlü Bir Sevda Şarkısına Yolculuk

Edebiyat dünyasının yeni trendi: Ünlü yazarlar kitaplarının geçtiği coğrafyaları okurlarıyla birlikte keşfe çıkıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 19, 2016

Her romanıyla fark yaratan Ayşe Kulin, edebiyat dünyasının yeni trendi olan kitap turlarıyla “Sevdalinka” yolculuğuna çıkıyor. Balkanların hüzünlü topraklarındaki yaşanmışlıkları coşkulu anlatımıyla okurlarına sunan, Türk romanının ünlü yazarı Ayşe Kulin’in sevilen eseri “Sevdalinka” yeniden canlanıyor. Yakın tarihin en hüzünlü savaş hikayelerinin izlerini taşıyan Bosna Hersek’i bu kez okumak yerine bizzat Ayşe Kulin’in anlatımıyla dinlemek isteyenler, bu unutulmaz seyahat deneyiminde buluşuyor.

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, 6 - 9 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek turda, Bosna Savaşı’nın halkın ve şehrin üzerinde bıraktığı derin izleri yerinde görebileceksiniz. Yarım kalan aşklar, hasretle anılanlar ve daha nice unutulmayan hatıralar Saraybosna’da seyahat tutkunlarına tarihi anları yeniden yaşatıyor. Nimeta’nın, Burhan’ın, Stefan’ın gezip dolaştığı, ağladığı, güldüğü sokaklarda dolaşırken, bu hüzünlü Balkan şehrinin sevda şarkısı kulaklarınızda çınlayacak. Usta yazar Ayşe Kulin’in rehberliğinde Saraybosna’da “Sevdalinka”yı yeniden yaşarken, Bosna Hersek muhteşem doğası ve Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma mimari eserleriyle kitap tutkunu gezginleri büyüleyecek.

Farklı konseptteki turlarıyla seyahat trendlerini belirleyen Prontotour, seyahatseverleri hayranı oldukları yazarlarla kitap turlarında buluşturuyor. Ayşe Kulin ile Saraybosna turunun ardından, kitapsever gezginler Yekta Kopan ile Prag’da Kafka’nın izini sürecek.

Ayrıntılı Bilgi: www.prontotour.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT