İstanbul ve Berlin Caz Sahnesi Zorlu PSM’de Buluşuyor

İstanbul ve Berlin Caz Sahnesi Zorlu PSM’de Buluşuyor

Etkinlik Etkinlik Haberleri İstanbul ve Berlin Caz Sahnesi Zorlu PSM’de Buluşuyor

Laia Genç & Istanbul Composers Orchestra ve Istanbul x Berlin Ensemble Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde müzikseverler ile Stüdyo sahnesinde buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 5, 2016

Almanya ve Türkiye’den müzisyenleri aynı festivalde buluşturan Berlin çıkışlı, Nisan ayında gerçekleşecek XJAZZ Festivali kapsamında, Laia Genç & Istanbul Composers Orchestra ve Istanbul x Berlin Ensemble Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde Stüdyo sahnesine konuk oluyor.

Kabak & Lin Records tarafından, Goethe-Institut desteğiyle Berlin ve İstanbul müzik dünyasını bir araya getirecek ve 12-17 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen XJAZZ Festivali’nin önemli konserlerine Zorlu PSM ev sahipliği yapacak. Laia Genç & Istanbul Composers Orchestra ve Istanbul x Berlin Ensemble Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde müzikseverler ile Stüdyo sahnesinde buluşacak.

Laia Genç & Istanbul Composers Orchestra’dan müzikal kaynaşma // 13 Nisan

İstanbul, Köln ve Berlin’de yaşayan müzisyenlerin çekirdek orkestrasını oluşturduğu, Alman-Türk piyanist Laia Genç’in hayat verdiği ve BAU Istanbul Berlin Art Bridge ve NRW Kunststiftung tarafından desteklenen Laia Genç & Istanbul Composers, çok yönlü ve yaratıcı müzik duruşunu İstanbul’daki dinleyiciler ile tanıştıracak.

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin misafir sanatçı programı aracılığıyla dört ay İstanbul'da yaşayan Laia Genç, bu dönemde İstanbul'un çok yönlü ve yaratıcı müzik sahnesi ile tanıştı. Amacını “barışçı bir kültürler çarpışması” olarak tanımlayan Laia Genç, yarattığı müzikal kaynaşma ile dinleyecilerine farklı bir performans sergileyecek.

Istanbul x Berlin Ensemble’ın Türkiye’deki ilk performansı olacak // 17 Nisan

Müzikal direktörlüğünü Sebastian Studnitzky’nin üstlendiği, Berlin ve İstanbul arasındaki XJAZZ ortaklığının en önemli ürünlerinden birisi olan Istanbul x Berlin Ensemble, iki ülkenin müziklerini aynı proje altında bir araya getiriyor. Müzisyen kadrosu Hüsnü Şenlendirici (Klarnet), Sebastian Studnizky (Piyano, Trompet), Paul Kleber (Kontrbas ), Cenk Erdoğan (Gitar, Perdesiz Gitar) ve Ediz Hafızoğlu (Bateri)’ndan oluşan Istanbul x Berlin Ensemble, Türkiye ve Almanya’daki birbirlerinden farklı müzikleri Zorlu PSM Stüdyo sahnesinde yorumlayacak.

Biletlere; www.biletix.com, www.zorlupsm.com siteleri ile Zorlu PSM gişelerinden ulaşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT