Onur Saylak 12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Sahnesinde

Onur Saylak 12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Sahnesinde

Etkinlik Etkinlik Haberleri Onur Saylak 12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Sahnesinde

1-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek 12.Uluslararası Film Festivali'nin açılış gecesini Onur Saylak sunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 28, 2017

12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 1-7 Mayıs tarihleri arasında izleyicilerle buluşacak 2 Mayıs 2017 saat 19.30’da Şişli Kent Kültür’de yapılacak açılış gecesini ise oyuncu Onur Saylak sunacak.

12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali “Bu Festival Cesaret Ögeleri İçermektedir” diyerek perdelerini bu yıl cesareti bulaştırmak için açıyor! Açılışını Onur Saylak’ın sunacağı gecede her yıl olduğu gibi bir set işçisine plaket verilecek. Açılış Filmi olarak ‘Kibar Feyzo’ gösterilecek. ‘Kibar Feyzo’ filminin başrol oyuncularından Müjde Ar gecenin özel konuğu olacak.

İstanbul, Ankara, İzmir ve Diyarbakır’da eş zamanlı olarak gerçekleşecek festivalde bu yıl ‘cesaret’ teması ile 15 farklı ülkeden toplam 61 film gösterilecek. 12. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali dört şehirdeki gösterimlerden sonra, ilerleyen günlerde birçok kenti kapsayan ve yıl boyu sürecek uzun bir yolculuğa çıkacak. Gösterimler yine ücretsiz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT