Seray Vural, ‘Benimle Oynar mısın?’ Sergisinde!

Seray Vural, ‘Benimle Oynar mısın?’ Sergisinde!

Etkinlik Etkinlik Haberleri Seray Vural, ‘Benimle Oynar mısın?’ Sergisinde!

Seray Vural, 24-30 Ekim 2014 tarihleri arasında Bir Dilek Tut Derneği’nin Astoria AVM’de düzenlediği “Benimle Oynar Mısın?” sergisine katılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2014

Eserlerinde yaşanmışlıklara, zaman içerisinde biriktirilenlere, üst üste gelen hayatlara, zamanın getirdiklerine dikkat çeken Seray Vural, 24-30 Ekim 2014 tarihleri arasında Bir Dilek Tut Derneği’nin Astoria AVM’de düzenlediği “Benimle Oynar Mısın?” sergisine katılıyor.

Eserlerinde zamanın yaşamda bıraktığı tortuları, izleri ve hisleri vurgulayan Seray Vural, 24-30 Ekim tarihleri arasında Bir Dilek Tut Derneği tarafından düzenlenen 36 sanatçı eserinin bulunduğu “Benimle Oynar mısın?” sergisine ”Cıvıltı” ve “Kutu kutu pense” adını verdiği iki resmi ile katılıyor. Küratörlüğünü Günseli Özer’in üstlendiği serginin çıkış noktası ise “Oyuncaklar”.

Sanatçıların çalışmalarının yanında bu sergi için özel olarak hazırlanan topaçları bezedikleri serginin geliri hayati tehlike taşıyan hastalıklarla mücadele eden çocukların dileğinin yerine getirilmesi için bağışlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT