Atilla Dorsay ile Akmerkez’de Sinema Tarihine Yolculuk

Atilla Dorsay ile Akmerkez’de Sinema Tarihine Yolculuk

Tarihler: 02 Nisan 2016 Cumartesi ~ 02 Nisan 2016 Cumartesi 14:00 - 14:45

Yer: YLZ Akmerkez /Alt Çarşı - Akmerkez Remzi Kitabevi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2016 ~ Nis 2, 2016

Sinema eleştirmeni ve yazar Atilla Dorsay, 2 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’de Yaşam Akademisi söyleşileri kapsamında sinemaseverlerle buluşacak. Akmerkez Young Lions Zone’da gerçekleştirilecek “Sinema Benim Hayatım…” başlıklı söyleşide katılımcılar Yeşilçam tarihinde keyifli bir yolculuğa çıkacaklar.

Akmerkez YLZ’de gerçekleştirilecek Yaşam Akademisi sohbetlerinin Nisan ayı konuğu, Türk sinema tarihinin önemli tanıklarından gazeteci-yazar Atilla Dorsay olacak. Sinema eleştirilerinin yanı sıra, pek çok kitaba da imza atan Dorsay, dünden bugüne Türk sinemasının geçirdiği dönüşümleri, 75 yılı aşan ömrüne sığdırdığı sayısız anıları ve tanıklıkları izleyicilerle paylaşacak. Atilla Dorsay, söyleşisinin hemen ardından Akmerkez Remzi Kitabevi’nde düzenlenecek imza gününde okurlarıyla buluşacak ve kitaplarını imzalayacak.

Yaşam Akademisi Akmerkez YLZ’de

Akmerkez’in en genç buluşma noktası YLZ’de bundan böyle Yaşam Akademisi yer alacak. Yaşam Akademisi, merak uyandıran aktüel konuların ele alındığı, değişik alanlardan ilgi çekici isimlerin buluştuğu sohbetlerle renklenecek. Akmerkez YLZ’nin dinamik ve sıcak ortamında gerçekleşen etkinlikler keyif ve esin kaynağı olacak.

Atilla Dorsay Söyleşi

Yer: YLZ Akmerkez /Alt Çarşı
Tarih: 02 Nisan Cumartesi
Saat: 14.00-14.45

İmza Günü

Yer: Akmerkez Remzi Kitabevi
Tarih: 02 Nisan Cumartesi
Saat: 15.15

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT