Attila ilhan Caddebostan Kültür Merkezinde Anılacak

Attila ilhan Caddebostan Kültür Merkezinde Anılacak

Tarihler: 11 Ekim 2017 Çarşamba ~ 11 Ekim 2017 Çarşamba 20:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Faks: 0216 386 09 33

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2017 ~ Eki 11, 2017

Attilâ İlhan anma etkinliği Kadıköy Belediyesi ve Attilâ İlhan Bilim Sanat Kültür Vakfı işbirliği ile 11 Ekim 2017 Çarşamba günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

10 Ekim 2005 tarihinde aramızdan ayrılan; şiirleri, romanları, öyküleri, senaryo ve yazınlarıyla Türk edebiyatının usta isimlerinden Attilâ İlhan Kadıköy Belediyesi ve Attilâ İlhan Bilim Sanat Kültür Vakfı işbirliğiyle 11 Ekim 2017 Çarşamba saat 20:00’da Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilecek bir törenle anılacak.

Attilâ İlhan’ı tanıyanlar anlatıyor
Anma programı, Attilâ İlhan’ın yaşamından kesitler içeren gösterimin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Emre’nin “Attila İlhan ve Türkiye” başlıklı konuşmasıyla başlayacak. Şair Bâki Ayhan T.’nin “Attilâ İlhan’ın Şair Yönü” ve “Attilâ İlhan’da Şiir” başlıklı konuşmasının ardından; edebiyatın ustası Attilâ İlhan’ı en iyi bilen ve “İlk şiirlerim hep Attilâ İlhan’a öykünerek yazıldı” diyen yazar, senarist, eleştirmen Selim İleri’nin “Attilâ İlhan’ın Romanları” üstüne yapacağı anlatımla devam edecek. Sinema yapımcısı, senarist Biket İlhan ise konuşmasında Attilâ İlhan’ın sinema ile olan ilişkisine yer verecek.

Attilâ İlhan’ın Kendi Sesinden Duvar Şiiri
Attilâ İlhan’ın filmlerinden bir kolaj, kendi sesinden Duvar şiiri ve roman üzerine konuşmalarının ekrana yansıtılacağı programda Kerem Alışık, Hakan Meriçliler ve Tilbe Saran da Attilâ İlhan şiirlerini yorumlayacak ve program müzisyen Dilek Türkan’ın canlı performansıyla son bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT