Ayşe Kulin Yeni Kitabının İmza Gününde D&R Trump’ta!

Ayşe Kulin Yeni Kitabının İmza Gününde D&R Trump’ta!

Tarihler: 25 Kasım 2016 Cuma ~ 25 Kasım 2016 Cuma 12:00

Yer: D&R Trump

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2016 ~ Kas 25, 2016

Çağdaş Türk edebiyatının usta kalemlerinden Ayşe Kulin, 25 Kasım Cuma günü yeni kitabı KANADI KIRIK KUŞLAR’ın imza gününde Trump AVM’de okurlarıyla buluşacak.

Yazdığı romanlar ile adından her zaman söz ettiren ve kitaplarıyla çok satanlar listesinden inmeyen usta edebiyatçı Ayşe Kulin, son romanı ‘Kanadı Kırık Kuşları’ın imza gününde okurlarıyla buluşuyor. Ayşe Kulin, 25 Kasım Cuma günü Trump Alışveriş Merkezi D&R mağazasında saat 12.00’de gerçekleşecek olan imza gününde, kitabını sevenleri için imzalayacak.

Ayşe Kulin, Kanadı Kırık Kuşlar'da 1930'ların Almanya'sından 2000'lerin Türkiye'sine uzanan bir ailenin dört kuşaklık hikâyesini anlatıyor. Bu hikaye aynı zamanda sıra dışı, güçlü, coşkulu, inançlı kadınların hikayesi. Elsa, Suzan, Sude ve Esra kendi sancıları ve değişimlerini vatanlarının çalkantıları ile iç içe yaşıyorlar. Kanadı Kırık Kuşlar, vatanı sevgi olan herkesin kalbine değecek.

www.trumpalisverismerkezi.com // 0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT