+1 Sunar Gezgin Salon: Tamino

+1 Sunar Gezgin Salon: Tamino

Tarihler: 18 Mart 2023 Cumartesi ~ 18 Mart 2023 Cumartesi 18:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Genel Dönem - Sahne Önü - ₺1.400,00 Genel Dönem- Genel Alan Ayakta - ₺850,00 Genel Dönem - Tribün 1. Kategori (-18) - ₺750,00 Genel Dönem - Tribün 2. Kategori (-18) - ₺650,00 Genel Dönem - Tribün Kısıtlı Görüş (-18) - ₺550,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2023 ~ Mar 18, 2023

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ndeki performansıyla Parkorman’dan öte dünyalara adeta bir portal açılmasına sebep olan; sahnedeki dev varlığıyla seyircileri serseme çeviren Tamino, yoğun istek üzerine bir kez daha +1 coşkuyla Gezgin Salon’a konuk oluyor. Bu sefer Tamino’nun yeni albümüyle başrole yükseleceği konser, 18 Şubat’ta Volkswagen Arena’da.

Yaşının ötesinde bir bilgelik taşıyan “Indigo Night”, “Habibi” gibi şarkılarıyla dinleyenleriyle sıkı bir bağ kurmayı başaran Tamino’nun 23 Eylül’de piyasaya sürdüğü ikinci albümü “Sahar”ın yankıları büyüyerek devam ediyor. Mısır’ın en ünlü şarkıcılarından ve film yıldızlarından Muharrem Fouad’ın torunu olan Tamino, yine sınır tanımadığı ve zamansızlığa aday bu albümde kendi aile tarihçesi ile Ortadoğu ve Avrupa’nın folk ve rock müzik gelenekleri arasında seyahat ediyor.

İlk albümü “Amir”in uluslararası başarısını izleyen “Sahar”, Tamino’nun Antwerp’teki dairesinde doğdu. Gitar ve piyano çalmakta zaten usta olan sanatçının Suriyeli bir mültecinin eğitmenliğinde çalmaya başladığı ut, yazdığı yeni şarkılara ve yakaladığı melankolik evrene damgasını vurdu. Radiohead’in basçısı Colin Greenwood, prodüktör ve ses mühendisi PJ Maertens ve davulcu Ruben Vanhoutte de albüme katkı sundu.

Tamino, uzun zamandır evi olarak gördüğü Antwerp’teki 8.000 kapasiteli Lotto Arena’daki konseri dahil olmak üzere, İstanbul’un da duraklarından biri olduğu Avrupa turnesinde kapalı gişe çalmaya başladı bile.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT