La Excelencia

Tarihler: 13 Kasım 2010 Cumartesi ~ 13 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 23:30

Yer: Romeo Juliet İstanbul

Ücret: Tam: 40,00 TL - Öğrenci: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Romeo Juliet İstanbul

Adres: Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad. No:15A / 17A Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 65 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2010 ~ Kas 13, 2010

LA EXCELENCIA 13 KASIM’DA ROMEO JULIET PERFORMANCE HALL’DA!

Müzik Eleştirmenleri tarafından 2009 yılının EN İYİ LATİN ALBÜMÜ’nün sahibi topluluk “La Excelencia”, Mundo Latino organizasyonu ve Romeo Juliet PERFORMANCE HALL ev sahipliğinde İstanbul’a geliyor.

Salsayı köklerine döndüren topluluk olarak anılan “La Excelencia”nın müziği 70’li yılların New York salsasıyla karşılaştırılıyor. Çünkü o dönemde de salsa insanlara beraberlikten, barıştan ve günlük hayatın uğraşlarından bahsediyordu. Salsa müzikle daha genç bir kentli dinleyici kitlesine hitap etmek gibi birçoklarının yapamadığı bir şeyi başaran “La Excelencia” bugün binlerce takipçiye sahip.

“La Excelencia” nın salsasının yansıması olarak yeni bir hareket doğdu. Topluluğun takipçileri arasında daha şehirli bir giyime sahip genç salserolar ile “eski usul” salsa severler bulunuyor. Grubun çıkardığı “Salsa con Conciencia” (Bilinçli Salsa) adlı CD, adından da anlaşılacağı üzere, kendi veya tanıdığımız diğer kişilerin hayatlarında her gün karşılaşılan durumlar hakkında toplumu bilinçlendiriyor.

“Salsa con Conciencia”nın hızlı başarısının ardından “La Excelencia” turneye çıktı ve dünyanın en büyük festivalleri, salsa kongreleri ve performans sanatı merkezlerinde ana grup olarak sahne aldı. 2007 ve 2008’de “La Excelencia”nın performans sergilediği bazı etkinlikler arasında; The New Orleans Jazz & Heritage Festival (ABD), The Afro-Latino Festival (Belçika), New York Salsa Congress (ABD), Oslo Kongressenter (Norveç) ve Lincoln Center for Performing Arts (ABD) bulunuyor.

2009 başlarında La Excelencia ikinci CD’leri olan “Mi Tumbao Social”ı çıkardı. Albüm eleştirmenlerce 2009’un en iyi Latin CD’si ve Grammy ödülüne layık bir eser sayıldı. Yeni şarkılardan bazıları New York City’deki New York Uluslar Arası Salsa Kongresi’nde çalındı. 2009’da 15’ten fazla ülkeyi ziyaret eden topluluğun “Mi Tumbao Social – Dünya Turnesi” devam ediyor.

Turnenin Türkiye ayağını Romeo Juliet PERFORMANCE HALL ev sahipliğinde Mundo Latino organize ediyor. 13 Kasım 2010 Cumartesi Akşamı unutulmaz bir konser ve konser sonrası partiye hazır olun.
Dj’ler: Latin müziğin usta dj’leri Dj. Mehmet Ceyhan ve DJ. Volkan
www.mundolatinadance.com / http://www.laexcelencia.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT