110

Tarihler: 02 Aralık 2010 Perşembe ~ 02 Aralık 2010 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Jolly Joker Balans

Ücret: Ayakta: 18,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Jolly Joker Balans

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22 Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2010 ~ Ara 2, 2010

110, Jolly Joker Balans sahnesinde…

Türkiye`deki elektronik rock müziğin öncülerinden sayılan 110, Şubat ayında 3. albümleri SIFIR ile rock müzik sektöründeki yerini sağlamlaştırdı. Yeni albüm Türkiye`de ilk kez USB stick şeklinde piyasalarda. Şehirli insanın depresif hayatını ve ilişkileri anlatan ve albümün çıkış şarkısı ise GERİ DÖNME olarak belirlendi. Barış Alp`in yönetmenliğini üstlendiği, Silo1`in animasyonlarını tamamladığı Tuz Gölü`nde çekilen video klip haftalardır müzik kanallarının zirvesinde.... Albümde toplam 11 şarkı şarkı bulunuyor. İlk etapta dikkat çeken şarkılar `Bir Tek Sen`, İstanbul`, `İstediğin Buysa`...

2003 yılında Candan Tezel ve Ozan Yılmaz tarafından kurulan 110, elektronik altyapılı ritmik öğeler taşıyan müziği ve muhteşem sahne performansı ile dikkat çekti. Bugüne kadar yayınladıkları 2 albüm için çektikleri 6 videoklip ile ülkemizde hatırı sayılı bir fan kitlesine sahip olan 110, yeni albümleri ile fiziksel satışın inanılmaz gerilediği bir dönemde çığır açacak bir proje ile karşımıza çıktı.

Grubun ikinci albümü Kontrol adıyla yayımlandı. Bu albümdeki; Düştüm, Dünya ve Çünkü isimli şarkılara video klip çeken grup, plak şirketi ile yaşanan bazı sorunlar yüzünden çalışmalarına ve sahne performanslarına bir süre ara verme kararı aldı.

110 grubu şu an: Candan Tezel (vokal) ve Ozan Yılmaz (klavye) öncülüğünde, Mehmet Uludağ (davul) ve Burak Yerebakan (gitar) kadrosu ile yoluna devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT