3 Dans Pisti, 3 Alan ,7 Dj

Tarihler: 10 Mayıs 2008 Cumartesi ~ 10 Mayıs 2008 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: the duplex

Ücret: Bayanlara 22:00den önce ücretsiz, sonra 20 YTL, Erkeklere 20 YTL

Nereden Alınır: w w w . i s t a n b u l a l l n i g h t . c o m

Adres: Şehit Muhtar Mah. Mis Sok. No. 21 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2008 ~ May 10, 2008
Livemotion Entertainment presents
duplex./3 areas of music featuring Tan Tunçağ DJ Set, DJ Duniq and Engin Kudug DJ CWATT, DJ Nadr, DJ Uğur Soygur and DJ Bilgin

10 Mayıs Cumartesi, 2008
İstanbul gece hayatında yeni bir hayat var, ve biz onu kutlamaya hazırız. İnanılmaz 7 DJ ile 3 alanda müzik enerjisiyle dopdolu, bir eğlenceye hazırmısınız? Ya bu yaz aklini kacirtacak ve seni sıkıntılarından kurtaracak müzikal etkinlikler yasamaya?
Hazır mısın, Istanbul? 10 Mayıs Cumartesi, the duplex soundpalace`ta gerçeklesecek Livemotion Entertainment`ın düzenlediği alıstığınızdan farklı bir müzik etkinliğine katılmaya hazır mısınız ? Bu gece müziğin sesini biraz daha açıp, kuralları bir kenara bırakıp İstanbul`da çılgın,enerjik ve yeni bir deneyim yasayalım hep beraber.

Ana katta; Livemotion açılıs partisi için elektronik ve rock müziğin hipnotik karısımıyla İstanbul da Elektronik müzikte yeni bir boyut açacak Portecho `dan DJ Tan Tuncağ ritimleriyle size merhaba diyor.
Alt Katta; techno / house müziğin temsilcilerinden DJ NadR, Stockholm`den bize katılan DJ CWATT ve DJ Uğur Soyğur ile eğlencenin doruğuna cıkıyoruz.
Bar Katında; DJ Bilgin ile sizi kendinizden geçirecek çılgın, seksi pop, rock ve 80`lerin remikslerine hazır olun.
3 dans pisti. 3 alan. 7 inanılmaz DJ.
1 muteshem müzik zifayeti.
Bize katılın ve Livemotion Entertainment`ın İstanbul`daki parti anlayısını nasıl değistirdiğini kendi gözlerinizle görün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT