Academy of St Martin in the Fields

Academy of St Martin in the Fields

Tarihler: 07 Haziran 2016 Salı ~ 07 Haziran 2016 Salı 07 Haziran 2016 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 275.00 TL 2. Kategori - 225.00 TL 3. Kategori - 168.00 TL Öğrenci - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2016 ~ Haz 7, 2016
İKSV Müzik Festivali, 1 - 24 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Murray Perahia: Piyano & Şef

Benjamin Britten
Frank Bridge’in Teması Üzerine Çeşitlemeler, op.10

Franz Schubert
Senfoni No.8 Si minör, D 759, “Bitmemiş”

Ludwig van Beethoven
Piyano Konçertosu No.4 Sol Majör, op.58

Ara dahil 115’ sürer.

“Perahia’yı günümüzün önde gelen piyanistlerinden biri yapan nitelikler, müziğe içe işleyen ve kişisel bir ışık yansıtma kabiliyetinde yatar, öyle ki onunla hiçbir şey ‘alışılagelmiş’ değildir.” Chicago Tribune

“Hassasiyet, özen, dört dörtlük müzisyenlik ve Avrupa’daki tüm oda orkestralarının toplamından daha üstün bir stil anlayışıyla icra edilen bir müzik bu.” Gramophone

Büyük virtüöz Murray Perahia'nın Konuk Birinci Şefi olduğu Academy of St Martin in the Fields ile birlikte gerçekleştireceği ikinci festival konseri Aya İrini Müzesi’nin eşsiz atmosferinde dinleyicilere unutulmaz bir müzik serüveni yaşatmaya devam ediyor.

Murray Perahia sadece virtüözitesiyle değil, müziğe kattığı hassasiyetiyle de günümüzün en aranan ve el üstünde tutulan piyanistlerinden biridir. Gençlik yıllarında çellist Pablo Casals, piyanist Vladimir Horowitz gibi efsanevi sanatçılarla çalışmış olan Perahia, İngiliz besteci Benjamin Britten’ın da hayranlığını kazanmıştır. Bu nedenle, Perahia’nın bu konserde yöneteceği Benjamin Britten’ın Frank Bridge’in Teması Üzerine Çeşitlemeleri müzikseverlere özellikle kaçırmamaları gereken bir müzik deneyimi vadediyor.

Benzersiz tınısı ile zamanımızın en saygın oda orkestralarından kabul edilen Academy of St Martin in the Fields ile 30 yılı aşkın süredir sayısız konser veren Murray Perahia, bu orkestrayla müzik eleştirmenlerinin “mutlaka canlı izlenmesi gereken bir performans” olarak nitelendirdiği Beethoven’ın tüm piyano konçertolarının DVD kaydını da yapmıştır. Bu konserde piyano repertuvarının başyapıtlarından biri olan, Beethoven’ın en içe dönük ve duygusal konçertosu sayılan 4. Piyano Konçertosu’nu festival dinleyicileriyle buluşturacak olan Perahia ayrıca, BBC Music dergisinin “leziz bir tazelikte, ifadeli ve hayatın kendisi kadar sahici” olarak tanımladığı Academy of St Martin in the Fields'ı, “Bitmemiş Senfoni” adıyla da bilinen, orkestrasyon sanatının başyapıtlarından Schubert'in 8. Senfonisi’nde yönetecek.

- Siyah Lale, Beyaz Lale, Kırmızı Lale 2 Adet, Sarı Lale kart için kişi başı alım 1 adettir.- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT