Açık Konservatuvar

Tarihler: 09 Haziran 2013 Pazar ~ 09 Haziran 2013 Pazar 14:00

Yer: İstanbul Tasarım Bienali, İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 17.00 TL (Tam - Numarasız)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2013 ~ Haz 9, 2013

Açık Konservatuar etkinliğine alacağınız her biletle Bitam Biöğrenci projesine katkıda bulunmuş olacaksınız.
Öğrenci kimliğini ya da pasosunu gösteren öğrencilere etkinlik ücretsizdir.

Açık Konservatuar

09.06.2013
Galata Rum İlköğretim Okulu

Eğitim destekçileri:
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı
İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı 
İstanbul Müzik Festivali geçtiğimiz yıl başlattığı ve hem öğrencilerden hem müzikseverlerden büyük ilgi gören Açık Konservatuar projesini sürdürüyor. Açık Konservatuar, İstanbul’da farklı konservatuarlarda okuyan gençleri bir araya getirerek eğitimlerini, müziklerini, dostluklarını paylaşmalarını sağlıyor ve dinleyiciler de gün boyu devam eden çalışma ve dinletilere katılarak bu süreçte müziğin oluşumuna tanıklık edebiliyorlar. Açık Konservatuar, bu yıl yine İstanbul’daki üç devlet konservatuarının eğitim desteğiyle gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarları ile İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı akademik kadroları bir pazar günü boyunca genç müzisyenlerle solo repertuar ve oda müziği çalışmaları yapacak. Aynı anda birden çok sınıfta halka açık gerçekleştirilecek derslerde müzikseverlerin pek çoğu belki de ilk kez yorumun oluşturulma sürecine, genç müzisyenlerin hazırlık sürecine tanıklık edecekler. Derslerin bitiminde büyük salonda verilecek konser ise Açık Konservatuar’ın dinleyiciler ile paylaşılan en coşkulu anlarını oluşturacak. Etkinliğe ev sahipliği yapan tarihi Rum Okulu böylece bir günlüğüne de olsa çocuk seslerine yeniden kavuşacak. Altı katlı bu görkemli bina ve zarif konser salonu İstanbullu müzikseverlerin işitsel olduğu kadar görsel bir şölen de yaşamalarını sağlayacak. Gençleri yüreklendirecek ve tüm müzikseverleri gençleştirecek Açık Konservatuar bir kez daha bir günlüğüne kapılarını açıyor ve herkesi müziğin büyülü evrenine davet ediyor.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart  üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.
- Açık Konservatuar etkinliğine alacağınız her biletle Bitam Biöğrenci projesine katkıda bulunmuş olacaksınız.
- Öğrenci kimliğini ya da pasosunu gösteren öğrencilere etkinlik ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT