Ada

Tarihler: 09 Şubat 2012 Perşembe ~ 09 Şubat 2012 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2012 ~ Şub 9, 2012

Ada "1'e 11 Kala"

Hepsi o anda gizli, şu an bile sihirli...
Hepimiz inanmıştık. Ve bekledik.
Şehri bekledik.
Geleceği bekledik.
Ve İnatçıydık.
O´nu bekledik..
Başka şehirler geldi, başka gelecekler, başka O´nlar.
Ve Yara aldık..
Hem de bu şehirde.
Olsun, güçlendik dedik, ama aslında sertleştik, nasır tuttuk.
Ve geçti gitti...

Ada'nın söz ve bestesi kendisine ait "Bana Ne Be", Bugün Gözlerinde Bir Şey Var" ve "1'e 11 Kala" şarkılarından oluşan "1'e 11 Kala" isimli yeni çalışması Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı. Albümün ilk video klibi Gürcan Keltek yönetmenliğinde "1'e 11 Kala" şarkısına çekildi.

Kayıtları Stüdyo 18 ve Garbiyeli stüdyolarında 2 yıl süren albümde; Türkiye'nin önemli müzisyenlerinden Nevzat Aydın, Zafer Şanlı, Aydın Şeref, Cengiz Koroğlu ve İstanbul Strings çalarken, gitar seslerinin neredeyse tamamını Ada gerçekleştirdi.

Nevzat Aydın ve Levent Büyük´ün prodüktörlüğünü üstlendikleri albümde ortaya çıkan sıra dışı soundun ana nedeni, Ada´nın bu iki usta ismi biraraya getirme konusundaki inadı oldu. Analog ve dijital ekollerin karışımı, biraz kirli, biraz keskin, dinlemeye doyulamayacak bir sound yarattı.

Soner Çorak´ın mix, Çağlar Türkmen´in masteringini yaptığı albümde en iyi dengeyi ve en naturel ifadeyi yakalamak için tam 3 kez mix ve mastering işlemi yapıldı. Bu sayede teknolojiyi kullanırken gerçek olmayı başarıp, dünya müziğine örnek olacak bir denge ve doğallık elde edildi.

Ada´nın müzik ve sözlerle buluştuğu mekanlar, anlar hepimizin yaşadığı detaylar aslında. 80'lerden 2000'lere, Şehirden Anadolu´ya, Coşkun Sabah´tan Eric Clapton´a ve Metallica´ya, aileden yanlızlığa, kapalı ekonomiden globalleşmeye, dostluktan rekabete, ve aynaların yalansız fısıldamalarına kadar, yaşadıklarımız hep aynı..

Bir önceki "Yalan" isimli albümünü 2007 yılında çıkaran Ada´nın ´Dün gece bir rüya gördüm´ video klibi MTV de ´Best Of´ seçildi ve ´Sensizken Hayallerim vardı benim´in müzik kanallarının listelerinde üst sıralarda yer aldı.

18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT