Agency’de The Shot Zamanı!

Tarihler: 14 Mart 2015 Cumartesi ~ 14 Mart 2015 Cumartesi

Yer: Agency

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2015 ~ Mar 14, 2015

Başarılı davulcu Aydın Karabulut tarafından kurulan ‘’ The Shot ’’ 14 Mart Cumartesi günü Agency’ de sahne alıyor.

İstanbul’un önemli lokasyonlarından Levent, İş Kuleleri altında yer alan Agency bu sefer başarılı müzik grubu The Shot’ ı ağırlıyor.

Türkiye’ nin tanınmış ve başarılı sanatçısı Aydın Karabulut tarafından kurulan The Shot, yeni kuşağın genç ve deneyimli yeteneklerini bünyesinde barındırıyor. Vokalde Zeynep Doruk, vokal ve bas gitarda Murat Çekem, davulda Aydın Karabulut, keyboard da Artun Sürmeli, bas gitarda Murat Ejder, perküsyonda Erhan Akhan gibi başarılı isimleri bünyesinde bulunduran müzik grubu ile gece hiç bitmesin isteyeceksiniz.

The Shot’ ın, seçkin repertuarında; Sway, Smooth Operator, Amodo Mio, I Fell Good, Tutamıyorum Zamanı, Arnavut Kaldırımları, Keskin Bıçak gibi birbirinden keyifli şarkıları da yer alıyor.

Şık tasarımıyla ve birbirinden lezzetli yemekleriyle İstanbul’un gözde mekânları arasında yer alan Agency’ de keyifli ve unutulmaz bir geceye tanıklık etmek istiyorsanız sizler de 14 Mart Cumartesi akşamı yerinizi ayırtmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT