Akbank Caz Festivali: Ferit Odman

Tarihler: 15 Ekim 2016 Cumartesi ~ 15 Ekim 2016 Cumartesi 15 Ekim 2016 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: Tam - 40.00 TL Öğrenci - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No: 11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2016 ~ Eki 15, 2016
Ferit Odman “Dameronia With Strings” Feat. Terell Stafford, 26. Akbank Caz Festivali kapsamında 15 Ekim’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde…

"Genç kuşak müzisyenlerimizden Ferit Odman, bugüne kadar üç albüm yayımlayan, uluslararası caz eleştirmen ve dinleyicileri kadar, albümlerinin kayıt kalitesi ile odyofillerin de takibindeki bir sanatçı. Bebop akımının en önemli bestecilerinden Tadd Dameron müziklerini yorumladığı son albümü, çok yönlü aranjör David O'Rourke tarafından yaylılar altılısına uyarlandı. New York'taki Bunker Studios'da tam analog olarak kaydedilen albüm, canlı kaydına en yakın şeklinde plak formatında çoğaltıldı. 1000 adet sınırlı bir sayıda çoğaltılan plak caz eleştirmenlerince övgüye değer bulundu. Odman’a festivel sahnesinde, McCoy Tyner, Christian McBride, John Clayton gibi isimlerle de aynı sahneyi paylaşmış olan Amerikalı trompetçi Terell Stafford eşlik edecek."

Trompet: Terell Stafford
Davul: Ferit Odman
Piyano: Ercüment Orkut
Kontrbas: Kağan Yıldız

String Sextet
Olgu Kızılay, Özgecan Günöz Kızılay, Nilgün Yüksel: Keman
Efdal Altun: Viyola
Funda Kasnak Altun, Çağlayan Çetin: Viyolonsel

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT