Akustik

Tarihler: 22 Kasım 2010 Pazartesi ~ 22 Kasım 2010 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Ücret: 23,50 TL Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2010 ~ Kas 22, 2010

Gitar: Akın Eldes
Kaval : Sinan Cem Eroğlu

Akın Eldes, Frankfurt (Almanya)`da doğdu. Müziğe ilk adımları herkes gibi mandolin ve flüt ile attı. 1980`den itibaren E-5, Painted Bird, Asım Can Gündüz ve Çapkınlar gruplarından sonra 1986 ile 2000 yılları arasında Bulutsuzluk Özlemi`nde yer aldı. 2000 yılından sonra çeşitli gruplarla sahneye çıktı ve albüm kayıtlarında bulundu. 2006 yılından beri Pinhani grubu ile birlikte..

Tüm bu koşuşturmanın arasında boş durmayan Akın Eldes, kendi müzikal bakışını anlatan dört de albüm yayınladı ve beşincisi de sizlere ulaşmak için gün saymakta..

Albümleri: Kaf-i, Türlü, Cango, Ara Taksim

Kaydında Bulunduğu Albümler:
Bulutsuzluk Özlemi: Uçtu Uçtu, Güneşimden Kaç, Yaşamaya Mecbursun,Yol.
Bülent Ortaçgil: Bu Şarkılar Adam Olmaz.
Gürol Ağırbaş: Bas Şarkıları II
Barış Manço: Mançoloji
Melih Kibar: Yadigar
Mehmet Güreli
Meltem Taşkıran
Haluk Levent: Kral Çıplak
Pinhani: İnandığın Masallar,Zaman Beklemez
http://akineldes.net/forum/default.php

Sinan Cem Eroğlu 1986 yılında Ankara`da doğdu.1994 yılında bağlama yapım ustası olan babası Kemal EROĞLU`nun atölyesinde yaptığı bağlamaları çalarak müzik yaşantısı başlamış oldu. Ayla KARACAN ile ilk müzik eğitimine başladı. 1997 yılında İ.T.Ü. Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitim Bölümü`ne Ortaokuldan girmeye hak kazandı. Mezuniyetine kadar Yrd. Doç. Cihan YURTÇU ile kaval çalıştı.

1997 yılında ilk konserine İ.T.Ü. T.M.D.K. Orkestrası ile birlikte Cemal Reşit Rey Konser Salonu`nda çıktı. 2004 yılında Ortaokul ve Liseyi birincilikle bitirip, aynı bölümün lisans devresine geçti. Aynı yıl TRT İstanbul Radyosu THM Gençlik Korosu`na kaval icracısı olarak girdi ve 2 yıl görev yaptı.

2008 yılında İrfan TÖZÜM`ün yönettiği ve Nebil ÖZGENTÜRK`ün yapımcılığını üstlendiği Türkiye`nin Hatıra Defteri adlı belgeselin içinde yer alan "Beyaz Sayfa" adlı filmin müziklerini yaptı.

2009 yılında Türk Müziği Konservatuarı`nı ve İstanbul Teknik Üniversitesi`ni birincilikle bitirdi. Yinon MUALLEM Ensemble ile İstanbul`da çeşitli mekanlarda, İsrail`de ve Almanya`da "Karawane 2009" festivalinde konserler verdi. Rudiger OPPERMANN yönetiminide ki "Karawane" projesi dahilinde 2010 Avrupa Kültür Başkentleri İstanbul ve Ruhr (Bochum)`da konserler verdi.

Yurt içi ve yurt dışında bir çok konserlere, albümlere, sinema filmine, dizi filmlere ve televizyon programlarına kaval, gitar, perdesiz gitar, kopuz, oğur sazı ve vokal ile katıldı. Çeşitli single ve albümlere düzenlemeleri ile katkıda bulundu. Kompozisyonları ve kayıtları Kaliforniya, Amerika2dan yayın yapan "KDVS" radyosunda ki "Crossing Continents" programında ve Türkiye`de Özgür Radyo`da yayınlanmıştır.Erkan Oğur ile birlikte İngiliz BBC Radio 3 için yapılan "World Routes" programına hem icrası hemde röportajı ile yer aldı.Halen İ.T.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Müziği Programında Yüksek Lisans öğrenimine devam etmektedir. Sahne çalışmalarına Erkan OĞUR - Telvin - Davullar & Erbaneler Projesi, Akın ELDES Quartet, Aynur DOĞAN, Yinon MUALLEM ve Nida ATEŞ ile devam etmektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı`nda öğretim görevlisidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT