Al Di Meola - Gonzalo Rubalcaba Duo

Tarihler: 15 Aralık 2012 Cumartesi ~ 15 Aralık 2012 Cumartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 63.50 TL 2. Kategori - 53.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 4. Kategori - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2012 ~ Ara 15, 2012

Olağanüstü tekniğiyle beraber günümüzün en büyük Latin caz piyanistlerinden biri olarak kabul edilen 4 Grammy ödüllü Gonzalo Rubalcaba; Al Di Meola’nın Pursuit of Radical Rhapsody adlı albümüne konuk olması 2012 yılında çok özel bir turnenin başlangıcına sebep oldu. Rubalcaba’nın Afro –Küban mirasından aldığı ilham, Al Di Meola’nın flamenko ve tango kökenli sade melodilerinin kucaklaması;  bu muhteşem ikilinin arasındaki füzyon bütün caz severlerin kalbini çarpıyor!

Al Di Meola 1976'da Land of The Midnight Sun adlı ilk albümünü çıkardıktan sonra Paco De Lucia ve John McLaughlin ile bir üçlü oluşturarak flamenkoda etkili iki albümde çaldı. Arjantinli ünlü tango ve Bandoneon ustası Astor Piazzolla ile dost olduktan sonra Güney Amerika müziğine olan ilgisi arttı. Bunun etkisiyle tango müziğinin yoğunlukla etkin olduğu albümler çıkardı. Çıkardığı albümler arasında Elegant Gypsy ve Casino dünyada büyük yankı uyandırdı. Albümlerinde, bir virtüöz olmasının yanı sıra güçlü bir besteci olduğunu da gösteren Al Di Meola, Paco De Lucia ve John McLaughlin'le 1996'da tekrar bir araya geldi ve Guitar Trio albümünü çıkardı. Bu üçlü aynı yıl dünya turnesine çıktı. 2008 yılına gelindiğinde efsane füzyon topluluğu Return to Forever’a geri dönerek bir canlı kayıt albümü çıkaran sanatçı, son 25 yılın enstrümantal müzik alanında en önemli isimlerden biri olmayı başardı. 

Gonzalo Rubalcaba ise kariyerine 4 Grammy sığdırmış oldukça genç bir yetenek… Kendi grubu Grupo Projecto ile 1985 yılında başladığı Avrupa turnesi sonucunda Charlie Haden tarafından keşfedilen bu muhteşem yetenek, 1989 – 1990 Montreux Jazz Festivalleri ile adını duyurmuş, Charlie Haden ile kaydettiği Nocturne adlı albümle caz dünyasına damgasını vurmuştur. Yaratıcılığının getirdiği zengin armonileri dokunaklı metinlerle donatan Rubalcaba, sahne performanslarının yüksekliği ile tanınmakta… Olağanüstü hızlı parmak tekniği, dinamik gücü ve hatasız ritmi ile Rubalcaba, artık Küba'yı merkez edinmiş bir dünya sanatçısı olmuştur.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT