Alem-i Aks-i Seda: Bir Şirin Pancaroğlu-Erdem Helvacıoğlu Projesi

Tarihler: 24 Kasım 2010 Çarşamba ~ 25 Kasım 2010 Perşembe - Saat: 19:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Tam: 34,00 TL, İndirimli: 31,00

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Borusan Müzik Evi

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adli Apaydın Sok. No: 1 Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 336 32 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2010 ~ Kas 25, 2010

Konser Tarihleri: 24 ve 25 Kasım Saat: 19.30

Bütünüyle arp üzerine kurulu, çağdaş estetik unsurlara sahip bir proje olan “Âlem-i Aks-i Seda”, Türkiye’nin dünya çapında isim yapmış arp sanatçılarından Şirin Pancaroğlu ve yeni müzik bestecisi Erdem Helvacıoğlu’nu bir araya getiriyor.

Arpın, benzeri bulunmayan zengin ses olanaklarının üzerine temellendirilen ve “yeni müzik” janrına giren eser, erken müzik, çağdaş müzik, serbest doğaçlamalar, “drone”, “noise”, elektro akustik ve post rock gibi birçok gelenek ve yaklaşımı bir konser-gösteri formatında sunuyor.

Klasik arp yapıtlarını seslendirmenin yanı sıra kendisi için bestelenmiş yapıtları da repertuara kazandıran, ayrıca denenmemiş buluşmalara kapı açan Pancaroğlu ile yeni ve elektronik müzik tarzındaki uluslararası başarıları ve albümleriyle bu alanda üretken bir besteci olarak kariyerini sürdüren Helvacıoğlu’nun buluşması özgün bir projenin garantisi.

“Âlem-i Aks-i Seda”, Arp Sanatı Derneği’nin halen 2010 İstanbul Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın desteğiyle gerçekleştirmekte olduğu “Arp ile Her Telden!” projesi kapsamında sipariş edilmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT