Aly&Fila

Tarihler: 14 Temmuz 2017 Cuma ~ 14 Temmuz 2017 Cuma 14 Temmuz 2017 20:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 2. Avantajlı Dönem Bilet Fiyatı VIP - 275.00 TL Genel Giriş - 99.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2017 ~ Tem 14, 2017
Aly&Fila, 14 Temmuz'da Future Forward Music organizasyonu ile Türkiye’de ilk defa sevenleriyle buluşuyor.

Aly&Fila’nın IF Performance Hall Beşiktaş'taki 3 saatlik exclusive setini kaçırmayın.

Aly&Fila; 1981 Mısır doğumlu Aly El Sayed ve Fadi Wassef’ten oluşan Elektronik Müzik duosu. Anaokulundan itibaren başlayan arkadaşlıklarını 1999 yılında müzikal bir ortaklığa evrilten Aly ve Fadi, 2002 yılında dönemin popüler plak şirketlerinde Euphonic ile anlaştıktan sonra uluslararası bilinirliğe ulaştı. Armin Van Buuren’in yıllarca süren desteği ve kendi değimiyle ‘’Hayranlığı’’ nın vermiş olduğu etkiyle zaman içerisinde Trance camiası tarafından ciddi ölçüde saygı görmeye başladı. 

İlk bölümü 2006 yılında yayınlanan Future Sound Of Egypt isimli radyo programları 2009 yılında kendi plak şirketlerinin de ismi oldu. Future Sound Of Egypt markası şu anda Trance müziğin en prestijli ve saygı gören markalarının başında gelmekte.

Dünyanın en prestijli DJ sıralaması olan DJ MAG Top 100'de 2015 yılına göre 1 sıra yükselerek 41. sırada yer alan ikili, en prestijli Trance sıralaması olan Trance Podium'da son iki senedir Armin Van Buuren'in önünde birinciliğini sürdürüyor.

Ortadoğu ezgilerini güçlü elektronik seslerle harmanlayan Aly&Fila, performansıyla dünyanın dört bir yanındaki dinleyicilerine yüksek enerjili ve spiritüel bir tecrübe yaşatıyor. Kendi parçaları sürekli olarak listelerde en üst sıralarda olsa da Aly&Fila’nın sadık hayran kitlesinin oluşmasında canlı performanslarının seviyesinin çok önemli bir rol oynadığını belirtmekte fayda var. 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT