Anathema

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 07 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Normal: 39,50 TL Sahne Önü: 54,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Refresh The Venue

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi, G 52 Çömlekçi Sok. No:30 Maslak Istanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 7, 2010

Son stüdyo albümlerinin üzerinden yedi sene geçti, neyse ki bu yedi yıl içinde Avrupa başta olmak üzere dünyanın her köşesinde verdikleri konserlerle hem hayranlarının sayısını katladı hem de onları sevenleri pek de yalnız bırakmadılar. Türkiye’de yapılmış kapsamlı turneler onların bize, bizim de onlara bağımızı sağlamlaştırdı ama artık onları yepyeni Anathema parçalarıyla dinlemeyi de hak ettik.

Ve işte 2010 yılında, grubun kurulmasının üzerinden geçen 20 sene içerisinde metal müzik dinleyicileri ile tarzın uzağındaki kesimi birleştiren soundu, müziklerindeki duygusal atmosferi ve etkileyici canlı performanslarıyla Anathema yeni bir albümle karşımızda. Porcupine Tree’den Steven Wilson’ın prodüktörlüğünü üstlendiği ve Him’in sesi Ville Vallo’nun da konuk sanatçı olarak yer aldığı “We’re here because we’re here” isimli sekizinci stüdyo albümlerini Mayıs ayında yayınlayacak olan grup albümün hemen ardından çıkacakları Avrupa turnesi kapsamında elbette Türkiye’deki sevenleriyle de yeni albümü kutlayacaklar. Aşina olduğumuz samimi ve büyüleyici Anathema performansı bu kez klasiklerin yanı sıra yepyeni parçalarla da taçlandırılacak, ve İstanbul, Ankara ve İzmir’deki sadık hayranları Liverpoollu dostlarıyla birlikte muhteşem birer müzik ziyafetine daha eşlik edecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT