Andre Lodemann

Tarihler: 17 Kasım 2012 Cumartesi ~ 17 Kasım 2012 Cumartesi 17 Kasım 2012 22:30

Yer: İceBarIst Club Lounge

Ücret: 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İceBarIst Club Lounge

Adres: Eski Büyükdere Cad. No:26 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 214 74 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2012 ~ Kas 17, 2012

Rainer Trueby, Almanya’nın endüstri merkezlerinden Stutugart’ta dünyaya geldi. İlk performansını dans etmeyi seven açık görüşlü yaşlı insanların bulunduğu bir huzurevinde sergiledi. Şans eseri bu performanstan haberi olan Ali & Basti Tiefschwarz, her pazar gecesi kulüpleri ON-U’da Trueby’e sahne almasını önerdi. ON-U Stuttgart’taki ‘güzel olan her müziğin’ mekanı olarak ün salmıştı ve soul, funk, caz ve hiphop gibi tarzlara yer veriyordu.

André Lodemann, 20 yıl önce başladığı müzik yaşamına Berlin’de devam ediyor. Prodüktörlüğe 2001 yılında Moods n Grooves, Simple Records, G-Stone, Room with a View, Z Records, Freerange, Buzzin gibi etiketlerle 12 inçlik plaklar ve remiksler ile başlayan Lodemann’ın müziği 2007’den sonra hızla çıkışa geçmeye başladı. ‘Where are you now?’ ve ‘The Light‘ gibi melodileri dünya underground müzik çevresinde oldukça popüler oldu. Lodemann, DJ setlerindeki derin ve funk dolu tonlarıyla müziğin duygularla hayat bularak yarattığı atmosfer ile Deep House’u insanların ruhuna işliyor ve müzikseverlere unutulmaz bir deneyim vaad ediyor.

Lodemann’ın ‘Frag-ments’ adlı ilk albümü Best Works Records label’ı ile Mayıs 2012’de yayınlandı. Bu albüm birçok otorite tarafından tınılarındaki tutkusuyla sentetik ve yapaylıktan arındırırak duygulara yoğunlaştıran ve yaratıcılıkta sınır tanımayan bir yapıt olarak değerlendiriliyor.

Etkinliklerde geceye start verecek olan Resident Dj [LATEBUG] sizlerle olacaktır..

- Organizasyon firması, uygun görmedigi kisileri bilet iadesiyapmak kosuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet bedeline Icebarist Lounge’da 1 içecek dahildir.
- Loca rezervasyonlar talebinizi 0212 214 74 44 nolu telefondan yapabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT