Asian Voices

Tarihler: 04 Mart 2012 Pazar ~ 04 Mart 2012 Pazar - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 28.50 TL - 23.00 TL - 17.00 TL - 12.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2012 ~ Mar 4, 2012

Saida Mamadalieva (soprano)
Normumin Sultanov (tenor)
Kirill Borchaninov (bas)
Dilyara Akhmetshina (piyano)

Dilyara Akhmetshina, (piyano)

Alisher Navoi'den sonra Özbekistan Devlet Akademisi Bolshoi Opera ve Bale Tiyatrosu şefi ve uluslararası projeler direktörü olan Dilyara Akhmetshina, Taşkent’te dünyaya geldi. 1987 yılında müzik kolejinden mezun olan Dilyara Akhmetshina, 1992 yılında Özbekistan Devlet Konservatuarı'ndan onur derecesiyle mezun oldu. Aynı sene Özbekistan Devlet Akademisi Bolshoi Opera ve Bale Tiyatrosu'na davet edildi. Sanatçı, British Council tarafından finanse edilen "Merkez Asya Birleşik Krallık Sanat Yönetimi Programı" na katılarak Kraliyet Operası'nda 1999-2000 arasında görev aldı.

2000 yılından bu yana British Council ve Özbekistan Devlet Akademisi Bolshoi Opera ve Balesi ile birlikte yürütülen uluslararası projelerin koordinasyonunu sağlamakla görevli olarak çalışan Dilyara Akhmetshina, müzik alanında pek çok projeye imza atmıştır.

Normumin Sultanov, (tenor)

Özbekistan onur sanatçısı olarak adlandırılan Nomumin Sultanov, Özbekistan Devlet Akademisi Bolshoi Opera ve Bale Tiyatrosu baş solistidir. 1994 yılında Kiev Çaykovski Ulusal Konservatuarı’nda Prof. Vladimir Timokhin’in sınıfından mezun olan sanatçı, henüz konservatuardayken Kiev Oda Müziği ve Salonu’na davet edildi.

Saida Mamadalieva, (soprano)

Özbekistan Devlet Akademisi Bolshoi Opera ve Bale Tiyatrosu’nun baş solisti olan Saida Mamadalieva, 1997 yılında Taşkent Ulusal Konservatuarı’nda Nodra Kabulova’nın sınıfından mezun oldu. Saida Mamadalieva, 2001 yılında ulusal düzeyde “Nikhol” ödülünü kazandı. 2002 yılında Cumhuriyet Ses Yarışması’nda dereceye girdi ve Grand Prix ödülünü kazandı.

Kirill Borchaninov, (bas)

Özbekistan Devlet Akademisi Bolshoi Opera ve Bale Tiyatrosu baş solisti olan Kirill Borchaninov, Taşkent Ulusal Konservatuarı’nda Özbekistan Ulusal Sanatçısı Prof. Saodat Kabulova’nın sınıfından 2000 yılında mezun oldu. 1998 yılında henüz öğrenciyken Özbekistan Bolshoi Opere ve Balesi’nden davetiye aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT