Atakan Ilgazdağ

Tarihler: 04 Kasım 2011 Cuma ~ 04 Kasım 2011 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Mask Live Music Club

Adres: İstiklal Cad. Bekar Sok. No:10 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2011 ~ Kas 4, 2011

Beko, Vestel, Akbank, Fiat, Panda, Vodafone ve Turkcell gibi pek çok markaya yüzlerce jingle besteleyen, bir çok dizi ve filmin müziklerini yapan, Kristal Elma ödüllü Atakan Ilgazdağ; Sonic_i.d ve Arpej Müzik Yapım etiketi ile ‘’Yeni Bir Gün’’ isimli ilk solo albümünü 2010 yazında yayınladı.

Albümün ilk video klibi; “Brüksel Lahanası - Washington Portakal” isimli şarkıya, Berent Baytekin & Fırat Mançuhan yönetmenliğinde Taxi Filmworks tarafından çekildi. Çekimleri bir tam gün süren ve bir çok tiyatro sanatçısının da rol aldığı klipte, ışık, dekor tasarımı ve performans sahneleri için alanında en yetkin isimler görev aldı. Brüksel Lahanası - Washington Portakal, önümüze getirilen her olayın bir hap gibi bize yutturulması üzerine, "yemek!" metaforu kullanılarak yazılmış son derece dinamik, hareketli keskin sözlere sahip ve eğlenceli bir şarkı.

Ceyda Sarıhan’ın yönetmeni olduğu ikinci video klip albüme ismini veren “Yeni Bir Gün” oldu. Klibin performans bölümleri Beykoz eski Sümerbank fabrikasında çekilirken videoda Atakan Ilgazdağ’a Bulgar manken Geya Antonova eşlik etti.

Atakan Ilgazdağ’ın ‘’Hiç Olmazsa’’ klibi; Ceyda Sarıhan yönetmenliğinde, ‘’The Walking Dead’’ drama korku dizisinin özel efektlerini hazırlayan ekibin de katkılarıyla Orion Stüdyolarında çekildi. Özel efektlerin de kullanıldığı klipte Atakan Ilgazdağ’a Brezilyalı model Michelle Dantas eşlik etti. Atakan Ilgazdağ’ın ‘’hiç olmazsa fişimi kendim çekeyim” dizeleriyle seslendirdiği videoda; hayatının son anlarını yaşadığını bilen ve tüm yaşantısını kendi yaptığı robota aktarmak için çaba sarf eden bir adamın hikayesi animasyon, green box, real efektlerinin birleştirilmesiyle anlatılıyor.

Yeni Bir Gün isimli albümünün 4. videosu ise, Ceyda Sarıhan yönetmenliğinde “Bu Gece” isimli şarkısına çekildi. Orion stüdyolarında çekilen video klibin görüntü yönetmenliği koltuğunda Murat Tuncel var.

Bu albümde sırasıyla;
- Brüksel Lahanası
– Washington Portakal
- Yeni Bir gün
- Hiç Olmazsa
- Bu Gece şarkılarına 4 video klip çekildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT