Aydın Üniversitesi Welcome Fest

Tarihler: 10 Ekim 2009 Cumartesi ~ 10 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 15:00

Yer: Florya Kampüsü

Ücret: Ön Satış: 15 TL - Kapıda: 25 TL

Adres: Florya Adalar İstanbul

Telefon: 0505 582 34 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2009 ~ Eki 10, 2009
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ WELCOME FEST `09
10 Ekim Cumartesi 15:00-23.=0

İAÜ University Welcome Party `09 İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı "Zilli şarkısıyla satış rekorları kıran gençlerin sevgilisi ÖZGÜN ve son albümü Sapphire Bosphorus ile sadece Türkiye değil dünya dans listelerinde 1 numara olan DJ Emrah İŞ İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine unutulmaz saatler yaşatacak "

İstanbul Aydın Üniversitesi olarak 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılına harika bir festival ile merhaba diyoruz. Ailemize bu yıl katılan öğrencilerimiz ile kıdemli öğrencilerimizi kaynaştırmayı amaçladığımız festivalimizde, Türk Pop Müziğinin yükselen seslerinden, son döneme Zilli parçası ile damgasını vuran ve sergilemiş olduğu beyefendi duruşu ile genç-yaşlı her kesimin sevgisini kazanan ÖZGÜN ve Türkiye`nin yetiştirdiği en yetenekli dj lerden olan, Dünyanın ve Avrupa`nın en ünlü grup ve dj leriyle defalarca aynı sahneyi paylaşan ve son albümü SAPPHIRE BOSPHORUS ile listelerin zirvesine oturan DJ EMRAH İŞ ile unutulmaz bir gece sizleri bekliyor.

Detaylı Bilgi ve Bilet için: 0505 582 34 37

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT