Ayşe Tütüncü

Tarihler: 17 Kasım 2009 Salı ~ 17 Kasım 2009 Salı - Saat: 20:30

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

Adres: Haldun Taner Sok. No:11 Caddebostan Adalar İstanbul

Telefon: 0216 467 25 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2009 ~ Kas 17, 2009
Ünlü Caz Piyanisti Ayşe Tütüncü 17 Kasım Salı Caddebostan Kültür Merkezi’nde…
Türkiye’nin önemli kadın caz piyanistlerinden Ayşe Tütüncü kendi adını taşıyan Dörtlüsü ile 17 Kasım’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde konser verecek. Bugüne dek verdiği sayısız konserlerle Türkiye’yi yurtdışında da başarıyla temsil eden Tütüncü, müziği ve coşku uyandıran sahne tavrıyla grubuyla birlikte sevenleri tarafından dikkatle takip ediliyor.

Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, 17 Kasım Salı akşamı vereceği konserde artık bir kült olmuş olan ‘Çeşitlemeler’ albümünden son albümü ‘Yedi Yer Yedi Gök`e uzanan yeni parçalarıyla dinleyicilerinin karşısında olacak. Tango, ramazan davulu, piyano, Kurt Weill, kaşık, çocuk şarkısı, klarnet, füzyon, Kürt şarkısı, davul, Monteverdi... Evet, hepsi bir şekilde yan yana, iç içe, beraberce grubun parçalarında yorumlanacak.

Ayşe Tütüncü Dörtlüsü güzel bir akşamda güzel bir müziği paylaşmak için sizleri 17 Kasım akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’ne bekliyor olacak.

Ayşe Tütüncü: Piyano,
Oğuz Büyükberber: Klarnet
Timuçin Gürer: Perküsyon,
Gökçe Gürçay: Davul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT