BabaZula

BabaZula

Tarihler: 22 Aralık 2017 Cuma ~ 22 Aralık 2017 Cuma 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam 60.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2017 ~ Ara 22, 2017

Türkiye modern müzik tarihinin kendine has ekiplerinden BaBa ZuLa, 22 Aralık Cuma akşamı Babylon’da. Hemen ardından Balkan müziğine kozmopolit bir ses katan Shantel, Midnight Session’da DJ setinin başına geçiyor! BaBa ZuLa Türkiye’den önce Japonya’da 2014 yılında yayınlayan “34 OTO SANAYİ” ile ses getiren Baba Zula, 20 yıllık müzikal yolculuğunu anlattığı yeni albümü “XX”i, geçtiğimiz ay tüm dünyada eş zamanlı yayınlandı.

Albüm, The Guardian ve Record Collector’ın aralarında bulunduğu pek çok prestijli yayından övgüler topladı. “World Music Charts Europe”un Şubat ayı listesinde de ilk sıralara yükselen “XX” Mad Professor, Dr. Das, Sly & Robie ve Dirtmusic gibi isimlerin yer aldığı bir dub düzenlemesi de içeriyor.

Shantel - Midnight Session “Bucovina”, “Disko Boy”, “Disko Partizani” gibi şarkılarıyla dans pistlerini hareketlendiren Alman DJ, prodüktör ve müzisyen Shantel setlerinde Goran Bregoviç, Boban Markoviç, The Rootsman, Fanfare Ciocarlia gibi isimleri bir araya getiriyor. Her albümü “en çok satan yabancı albüm” listelerinin zirvesine çıkan DJ, Club Guerilla'nın 30. yıldönümü kapsamında düzenlediği “Shantology // 30 Years of Club Guerilla” turnesi kapsamında Babylon sahnesine konuk oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT