Babylon Presents: Hindi Zahra

Tarihler: 17 Ekim 2015 Cumartesi ~ 17 Ekim 2015 Cumartesi 18:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Avantajlı Dönem: 67.25 TL Normal Dönem: 89.75 TL Etkinlik Günü: 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2015 ~ Eki 17, 2015

Babylon Presents’in 17 Ekim İstanbul konserinde Türkiye’nin güçlü kadın vokallerinden Ceylan Ertem de benzersiz performansıyla Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Kabına sığmayan Babylon Presents konserleri yeni sezonda caz ve dünya müziğini benzersiz bir şekilde harmanlayan genç ve yetenekli sanatçı Hindi Zahra ile Türkiye'nin farklı şehirlerine taşıyor. Hindi Zahra, Babylon Presents konserleri kapsamında 17 Ekim’de Volkswagen Arena'da.

1979 doğumlu yarı Fransız yarı Faslı sanatçı Hindi Zahra 2009 yılında yayımladığı ilk single’ı “Beautiful Tango” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. 2005 yılında yazdığı 50 şarkıdan bazıları olan “Beautiful Tango”, “Oursoul”, “Try” ve “Stand Up”ın bulunduğu EP’yi 2009 yılında piyasaya sürdü. Ardından 2010 yılında Amerikan caz plak şirketi Blue Note Records ile ilk albümü “Handmade”i müzikseverler ile paylaştı. Aranjmanını ve prodüktörlüğünü tamamıyla kendisinin yaptığı ilk albümü “Handmade” ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hindi Zahra, 2015 yılının Nisan ayında son albümü “Homeland”i yayımladı.

Ceylan Ertem müzik hayatına 2006 yılında rock grubu Anima ile başladı. "Soluk" adlı ilk solo albümünü 2010 yılında yayımlayan Ceylan Ertem, “İnsandık”, “Çok Yakın”, “Nazım'a Şarkılar” ile dikkatleri üzerine çekti. "Ütopyalar Güzeldir" isimli ikinci solo albümü 2012 yılında yayımlandı ve birçok eleştirmen tarafından yılın en iyi ilk beş albümü arasına girdi. Ceylan Ertem kendi şarkıları dışında Sezen Aksu Tribute ve Cadı Avı projeleriyle, kendi hayatında ve Türk müzik tarihinde iz bırakmış kadın müzisyenlerin şarkılarını yorumluyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı açılış 18:00
- Konser 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT