Beardyman - Gantz - Iskeletor

Tarihler: 18 Aralık 2015 Cuma ~ 18 Aralık 2015 Cuma 18 Aralık 2015 22:00

Yer: Babylon Bomonti

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem: 33.75 TLNormal Dönem: 44.50 TLKapı: 50.00 TL - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2015 ~ Ara 18, 2015
Beardyman, Gantz ve Iskeletor, Red Bull Music Academy Night kapsamında 18 Aralık Cuma akşamı Babylon Bomonti'de güçlerini birleştiriyor.

Beardyman
Beardyman, sıra dışı beatbox yeteneği ve canlı loop’larla yaptığı şaşırtıcı canlı performanslarıyla bir efsaneye dönmüş durumda. BBC tarafından “Beat’lerin ve Sound’un Kralı” şeklinde nitelendirilen bu çılgın müzisyenin canlı performansları gerçekten şimdiye kadar gördüğünüz hiçbir performansa benzemiyor. Tamamen kendi ağzı ile çıkardığı beat’leri kaydederek Beatbox alanında çığır açan ve enstrüman olarak kendi bedenini kullanan Beardyman, ilham kaynağı olarak MC Xander’ı gösteriyor ve onun gibi Korg Kaoss Pad 3’i ile harikalar yaratıyor.

Gantz
İstanbul elektronik müzik sahnesinde 2008 yılından bu yana aktif olan Gantz önemli kulüp performanslarının yanı sıra Dinamo'daki setleriyle de beğeni kazandı. 2010'da prodüktör olarak da hünerlerini sergilemeye başlayan Gantz dans pistlerine yeni bir soluk getiriyor

Iskeletor
Iskeletor Kerem Sevinçli'nin, rotasını her enstümanı herkesin dönüşümlü olarak çaldığı doğaçlama grup müziği projelerinden çevirip, 2012 yılında elektronik bass/noise müzik üretimine geçmesiyle ortaya çıkmış bir projedir. Noise/grime/glitch hop etkileşimli, dinleyiciyi rahatsız ederek uyarmaktan korkmayan bir sound peşindedir. Yıllar boyunca otonom bir şekilde müzik yayınlama yolunu seçen Iskeletor, bir etiket altında ilk yayınını 2013 yılında Tektosag label’ından dijital bir EP'yle yaptı. Ocak 2015'te Portland'lı label Boomarm Nation’dan kaset/7 plak olarak çıkan debut albümünün üzerine, İngiliz Blacklist label’ıyla yeni plak çalışmalarını sürdürmektedir.

Kapı Açılış: 22:00
Iskeletor (DJ Set): 22:00
Beardyman: 23:00
Gantz:
00:30
Iskeletor (DJ Set): 02:30

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT