Because…

Tarihler: 27 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2009 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde (SGM)

Adres: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM), Orhanlı – Tuzla, İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2009 ~ May 27, 2009
KoroSU’dan “Because…”
Sabancı Üniversitesi Müzik Kulübü Müzikus Çok Sesli Pop ve Rock korosu KoroSU’dan “Because…” konseri… KoroSU 27 Mayıs Çarşamba akşamı 6. kez Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde (SGM) sahne alıyor.

“Neden şarkı söylüyoruz?” KoroSU üyeleri için bu sorunun eğlenmekten kafa dağıtmaya, beraber bir şeyler yapıyor olmaktan rahatlamaya, müzikle uğraşmaktan vakit öldürmeye kadar sayısız nedeni var. KoroSU, adını bir Beatles şarkısından alan “Because…” konseri ile altıncı kez SGM sahnesinde. 2004 yılında Sezen Aksu Korosu olarak kurulmuş ve sanatçıya adanmış olan koro, 2005 yılında Sezen Aksu Müzikali ile daha çok ilgi çekti ve Harbiye Açıkhava Konseri’nde sanatçıyla aynı sahneyi paylaştı. 2006 yılında değişim geçirerek, Türkçe ve Yabancı pop ve rock şarkılarından oluşan “Hepsi Burada” konseptini benimsedi ve 3 öğrenci tarafından çalıştırılmış olmasıyla da takdir topladı. Kurulduğundan bu yana her yıl yeni koro ve orkestra üyeleri ile daha da dinamikleşen KoroSU; bu yıl yine Doğan Kospançalı’nın usta ellerinden çıkan düzenlemeler ile ABBA’dan Kenan Doğulu’ya, Queen’den Beatles’a uzanan geniş bir repertuarı çoksesli olarak seslendirecek. 90’lar pop ve rock müziğine saygı duruşu niteliğindeki sürpriz bölümleri ile de dikkat çeken “Because…” ile KoroSU; 27 Mayıs 2009 Çarşamba günü, saat 20.00’de ücretsiz olarak izlenebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT