Begüm Tarako - Albüm Lansmanı

Tarihler: 23 Ocak 2013 Çarşamba ~ 23 Ocak 2013 Çarşamba Saat: 21:30

Yer: İstanbul Bronx

Ücret: Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve İstanbul Bronx gişe

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2013 ~ Oca 23, 2013

Begüm Tarako, Albüm Lansmanı ile İstanbul Bronx’ta!

Begüm Tarako, hepimizin eskilerden aşina olduğu Türkiye'nin ilk müzik gruplarından Beyaz Kelebekler'in bateristi olan Gürhan Nafiz Tarako'nun kızı.

Ada muzik etiketiyle yayimlanan ilk albumu "Aklımın Oyunları" 2012 Aralık ayı ortalarında dinleyici ile buluştu. Biri enstrumantal olmak üzere 8 parçadan oluşan albümün prodüktörlüğü, söz ve müzikleri ayrıca akustik gitar kayıtları da sanatçıya ait. Enstrümental parçanın müziğinde ekibin bateristi Tolga Ozoğlu’nun da imzası var.

Albüm güçlü muzikal alt yapılarıyla dikkat çekerken, pop, rock, elektronik ve akustik öğeleri bir araya getiriyor. Sanatçı albüm sürecinde, klavye ve synthseizerda Serkan Türküm, Emre Cincinoğlu ve Ayhan Mutlu, davulda Tolga Ozoğlu, bas gitarda Kadir Keskin, elektro gitarda Taner Karakaya, Nihat Özgehan Özturan ve Berkant Celen, yaylı çalgılarda (cello) Burak Ayrancı ve Barış Güvenenler ile birlikte calışmış.

23 Ocak’ta gerçekleşecek lansman konseri sanatçının uzun bir aradan sonra, ara vermesine neden olan projesi ile birlikte sahne alacağı ilk konser olacak.

www.begumtarako.com
www.facebook.com/BegumTarako
www.twitter.com/begumtarako

Bilgi ve Rezervasyon: 0 531 384 80 80

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:30 dur.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT