Beto Perez - Zumba Master Class

Tarihler: 17 Ekim 2015 Cumartesi ~ 17 Ekim 2015 Cumartesi 18:00

Yer: GD Academia d'Esports

Ücret: 190.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2015 ~ Eki 17, 2015

Kolombiyalı Zumba eğitmeni Beto Perez, 17 Ekim'de GD Academia d'Esports'ta gerçekleşecek etkinlikte sizlerle olacak.

Beto Perez İstanbul'da! Dünyanın en popüler grup fitness egzersizi Zumba'nın yaratıcısı Beto Perez ile eğlenceye hazır mısınız?

Kolombiyalı fitness eğitmeni ve Shakira'nın koreografı da olan Beto Perez, bir gün dersine her zamanki aerobik müziklerini getirmeyi unutur. Çantasının içinden çıkan, kendisi için yaptığı karışık kaseti (salsa, merengue) dersinde kullanmaya karar verir. Müziğe uygun tekrarlı hareketler yerine içinden geldiği gibi özgün bir koreografi ile dersini verir. Beto'nun enerjisi tüm derstekilere yayılır ve herkes bu yeni derse bayılır. Böylece  devrimsel yeni bir dans-fitness egzersizi doğmuş olur: Zumba® Fitness... Sonraları Beto, Zumba®'nın ortaya çıkışını "mutlu bir kaza" olarak ifade edecektir.

Günümüzde Zumba® Fitness dünyanın bir numaralı grup egzersizidir. Zumba 180 ülkede, 200.000 lokasyonda, Jennifer Lopez'den sıradan ev kadınına, 15 milyon insana ulaşıyor, lisanslı eğitmenler yetiştiriyor, egzersiz DVD'leri çıkarıyor ve Zumba® Wear ile kendi kıyafet ve aksesuarlarının satışını yapıyor.

- Etkinlikte 10 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT