Bilal Karaman

Bilal Karaman

Tarihler: 28 Aralık 2016 Çarşamba ~ 28 Aralık 2016 Çarşamba 22:00

Yer: Taşra Kabare Sahne

Ücret: Tam: 40 TL, Öğrenci: 30 TL

Nereden Alınır: http://www.tasrakabare.com/

Adres: Neşet Ömer Sokağı No: 7 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 321 21 61

Web: http://www.tasrakabare.com/

E Posta: info@tasrakabare.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2016 ~ Ara 28, 2016

Türkiye'nin en yetenekli genç müzisyenlerinden Bilal Karaman, Gypsy Swing Ekibi ile 28 Aralık Çarşamba gecesi Taşra Kabare Akustik Sahne’de!

Gitar çalmaya 11 yaşında başlayan Karaman, 2004'te İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nden mezun oldu. 2011’de yayınladığı ilk solo albümü 'Bahane' eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı. 19. İstanbul Caz Festivali'nde dünyaca ünlü bas gitarist Marcus Miller ile gerçekleştirdiği performansla dikkat çekti. Aralarında Danielle Eva’nın “Road and Moon”, Ceylan Ertem’in “Soluk” Elif Çağlar'ın "Music" Çiğdem Erken’in “İstanbul Kızı”nın da bulunduğu pek çok albümde gitarda yer aldı. İkinci albümü ‘Patika'yı 2013’te yayınladı. 2014 yılında Jarrod Cagwin ile ortak albümleri Hayyam Sessions vol:1 dijital platformlarda yer aldı. Bugüne kadar Marcus Miller, Dianne Reeves, Zakir Hussain, Lars Danielsson, Pierre Blanchard, Butch Morris gibi dünya caz sahnelerinde prestij sahibi müzisyenlerle beraber çalışma fırsatı yakalayan Bilal Karaman, 30'ların akustik caz tınılarını günümüze taşıyan Gypsy Swing Band ekibiyle 28 Aralık Çarşamba gecesi Taşra Kabare Akustik Sahne’de olacak. Kontrbasta Baran Say ve akustik gitarda Özgün Bora'nın yer aldığı ekibe konuk olarak vokalde son yılların yükselen yıldızı Evrencan Gündüz katılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT